Windows 7 Home Basic iyi midir?

sınava

Hectopat
Makaleler
1
Bugün Windows 7 indireceğim fakat arkadaşlarım falan hep Home Basic indir dediler. Ultimate ile arasındaki farklar nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Home Basic küçültülmüş bir sürüm. Tema değiştirme kısmen yoktur; bazı Windows hizmetlerinden, özelliklerinden muaftır. Sistemin nedir?

Şahsen diğer bilgisayarda Home Basic var. İyi kötü diyemem. Diğer sürümleri kullanmadığım için yorum yapamam ama günlük normal kullanım için ideal diyebilirim.
@439902 paylaştığınız resimde bir eksiklik var. Düzeltmek isterim. Home Basic sürümünde Ev grubu oluşturabiliyoruz ve rahatça dosya paylaşımı, yazıcı paylaşımı yapabiliyoruz. Kendimden biliyorum.

Allah Allah, nasıl olur? Ben de kullandım, yoktu.

Allah Allah, nasıl olur? Ben de kullandım, yoktu.
Bilmiyorum? Şuanda Windows 7 Home Basic olan bilgisayar ev grubunda, masaüstünü direkt olarak ev grubuyla paylaştım. Erişim sağlayabiliyorum. Diğer bilgisayara geçtiğimde fotoğraf atmaya çalışabilirim.
@439902 Microsoft Support sayfasında bu bilgiyi gördüm. Windows 7 Starter ve Home Basic ev grubu açamaz ama katılabilir yazıyormuş. Sanırım bende böyle yapmıştım.

İstediğin sürümü yükle, performans fark edeceğini sanmıyorum.

Ekran kartınız nedir? Windows 7 Home Basic sürümü rahatlıkla kaldırır o PC.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…