Setheleh Kilopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #11 swimmer_tr dedi: Windows 8 den 8.1 e gecis gibi olacak. Hali hazirda kurulu olan orijinal Windows 7 veya 8 kullanicilari isletim sistemi icinden yukseltecek Windows 10'a. Sifirdan Windows 10 kurup Windows 7 keyi girerek degil. Genişletmek için tıkla... Teknik önizleme sürümü kullananlar ne olacak peki ?
swimmer_tr dedi: Windows 8 den 8.1 e gecis gibi olacak. Hali hazirda kurulu olan orijinal Windows 7 veya 8 kullanicilari isletim sistemi icinden yukseltecek Windows 10'a. Sifirdan Windows 10 kurup Windows 7 keyi girerek degil. Genişletmek için tıkla... Teknik önizleme sürümü kullananlar ne olacak peki ?
S swimmer_tr Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 355 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2015 #12 Bastan elindeki Windows 7 veya Windows 8'i kuracak.
Setheleh Kilopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #13 swimmer_tr dedi: Bastan elindeki Windows 7 veya Windows 8'i kuracak. Genişletmek için tıkla... Çok saçma geliyor bana bu kurmazsa ne olacak peki geçemeyecek mi hiçbir şekilde ?
swimmer_tr dedi: Bastan elindeki Windows 7 veya Windows 8'i kuracak. Genişletmek için tıkla... Çok saçma geliyor bana bu kurmazsa ne olacak peki geçemeyecek mi hiçbir şekilde ?
S swimmer_tr Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 355 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2015 #14 Ucretsiz gecis imkani yalnizca yukseltme seklinde sunuluyor. Eger Windows 7 veya 8 kurmazlarsa Windows 10 keyi sayin almalari gerekecek.
Ucretsiz gecis imkani yalnizca yukseltme seklinde sunuluyor. Eger Windows 7 veya 8 kurmazlarsa Windows 10 keyi sayin almalari gerekecek.