Windows 7 Home Basic mi Pro mu?

Bilgisayarınız kaç Bit ise onu kurmanız gerek. Aksi takdirde Windows açılmaz.

İşlemcinizin tam modelini yazabilir misiniz?

Sorunuza gelecek olursak, şirket işleriyle uğraşmıyorsanız Home Basic yeterlidir.

Şirket değil de babam kullanıyor kendisi internette canlı ders açıyor canlı ders yapıyor ödev okuyor falan öyle

Kankam bence Windows 7 değil de, Windows 8.1 Single Language geçmelisin, tabii konuya dönecek olursak bence Windows 7 Pro'ya geçebilirsin. Bunu kullanmış biri olarak gayet memnunum.

Windows 8.1 tabletlere göre metro arayüzü falan yorabilir. O yüzden 7 kuracağım
Bilgisayarınız kaç Bit ise onu kurmanız gerek. Aksi takdirde Windows açılmaz.

İşlemcinizin tam modelini yazabilir misiniz?

Sorunuza gelecek olursak, şirket işleriyle uğraşmıyorsanız Home Basic yeterlidir.

Ve söylemeyi unutmuşum. Bilgisayar ilk 64 Bit ile gelmişti.

Son düzenleme:
Sürümler arasında pek fark yok ama özellik olarak var. Home Basic' te kısmen Aero var. Home Premium, Professional ve Ultimate' de tam olarak Aero mevcut. Starter sürümde ise hiç Aero yok.

1. Windows 7 Enterprise (Kurumsal alanlarda öneririm.)
  2. Windows 7 Ultimate
  3. Windows 7 Professional
  4. Windows 7 Home Premium
  5. Windows 7 Home Basic
  6. Windows 7 Starter
Sıralma bu şekilde. Pek fark yok zaten. Görselliğe önem pek vermiyorsanız Home Basic kurun. Eğer görsellik istiyorsanız Home Premium ve üstüne bakın.

i3 e ultimate biraz zorlar. Home basic hem rahat hem kastırmaz.
ama adamın ssd var her türlü hızlı olur mesela benim eski laptobum ilk nesil i5 işlemcili windows 10 pro ssd ile birlikte çok hızlı kasmıyoda
Benim fikrim Windows 8.1 kullanman ama Ultimate en güçlüsüdür, onu kur bence
8.1 çok kötüdür bildiğim kadarıyla başlat tuşu yok

ama adamın ssd var her türlü hızlı olur mesela benim eski laptobum ilk nesil i5 işlemcili windows 10 pro ssd ile birlikte çok hızlı kasmıyoda

8.1 çok kötüdür bildiğim kadarıyla başlat tuşu yok
i5 farklı i3 farklı iksinin amacı başka i5 orta seviye bütün oyunu programı kullanır. İ3 ultimete işlem hızı yavaş kalır.

Ama adamın SSD var her türlü hızlı olur mesela benim eski laptopum ilk nesil i5 işlemcili Windows 10 Pro SSD ile birlikte çok hızlı kasmıyoda.

8.1 çok kötüdür bildiğim kadarıyla başlat tuşu yok.

8'in yok 8.1'in var başlat menüsü hem 8.1 ve 10'da gereksiz mağaza uygulamaları falan var. Ben Home Basic kuracağım ara tatilde. Şu an 10'da kasa kasa kullanılıyor.

8'in yok 8.1'in var başlat menüsü hem 8.1 ve 10'da gereksiz mağaza uygulamaları falan var. Ben Home Basic kuracağım ara tatilde. Şu an 10'da kasa kasa kullanılıyor.
güç seçenekleriniı ve pencere performans ayarlarını ayarlamadıysan tabi kasar şu videoyu izle
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…