Windows 7 Home Basic Nereden Bulurum?

mertmolla

Hectopat
Daha fazla  
Bende win7 home basic 64 bit lisans ı var ancak ilk aldıgım zamanlar beğenmeyip torrentten bi win7 ultimate buldum onu kurdum şimdi geri dönmek istiyorum. Yalnız home basic in isosunu nerden edinirim orijinal kullanmak istiyorum yani yardımcı olursanız çok sevinirim.

Edit:Yaz sonu sistem toplamak istiyorum o zaman bu lisansı 8.1 e yükseltebilir miyim ve nasıl ?
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultimate cd'si elindeyse iso kalıbını bir cd yazma programıyla açıp ei.cfg dosyasını silip yazdır. Bu işlem sonunda universal windows cd yapmış olursun. Kurulum aşamasında senden hangi windows 7 sürümünü kurmanı seçmeni isteyecektir. Lisansını windows 8.1'e yükseltebilme seçeneğin var, biraz üstüne para vererek yapabilirsin.

Teşekkürler yarın deneyecem ancak flash bellekten kurulum yapacam ultimate iso sunu açıp dediğin gibi düzenlesem olur mu?
Lisansı nerden yükseltebiliyoruz daha açık bilgi verebilir misin?

Usb belleğe yazdırdıktan sonra da yapabilirsin. Yükseltme işlemi için şu bağlantıdaki adımları uygula:
Windows 7’den Windows 8.1’e yükseltme - Windows Yardım
Teşekkürler en kısa sürede deneyeceğim.
Format atıyorsunuz da yıl olmuş 2014 hala Windows 7'ye mi format atılır? Temiz bir şekilde Windows 8.1 kurun. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
Kesinlikle haklısın dostum ancak önceden denedim ve sonu hüsran olmuştu bilgisayarım gerçekten eski ve bağzı sürücüleri 8 ve 8.1 için olduğu halde düzgün çalışmadı kısacası win7deki performansı vermedi ben de mecbur kaldım. Maalesef!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…