Windows 7 Home Basic OEM key ile Windows 10 etkinleştirme

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD
Merhaba ASUS K52JR laptopumun arkasında orijinal Windows 7 Home Basic OEM key var. Bu key ile Windows 10 Home etkinleştirme yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltme yaparsanız geçerli oluyor, ben Windows 7 Ultimate ile Windows 10'a yükselttiğimde key kalmıştı. MS hesabınızı da girerseniz MS hesabına işlenir ve dijital lisans olur. (En azından bende öyle oldu, bu durum değişmiş olabilir.)

Yükseltme yaparsanız geçerli oluyor, ben Windows 7 Ultimate ile Windows 10'a yükselttiğimde key kalmıştı. Ms hesabınızı da girerseniz ms hesabına işlenir ve dijital lisans olur. (en azından bende öyle oldu, bu durum değişmiş olabilir.)

İlk 0 Windows 7 Home Basic kursam sonra 10 yapsam geçerli olur mu?

0 kurulum ile mümkün değil mi?

Evet sıfır kurulumda mümkün ancak upgrade kısmını seçip devam edeceksiniz.(Anahtar geçerli olsun istiyorsanız.)

windows-10-kurulumu-adim4.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı