4 487604 Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 43 5 Eylül 2021 #1 Merhaba. Laptopa Windows 7 yükledim ve şarjın %5'te takılı kaldığını gördüm. PC'yi yeniden başlatsamda sorun düzelmedi. Doluyor demesine rağmen hala takılı kalıyor. Nasıl çözebililirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2021
Merhaba. Laptopa Windows 7 yükledim ve şarjın %5'te takılı kaldığını gördüm. PC'yi yeniden başlatsamda sorun düzelmedi. Doluyor demesine rağmen hala takılı kalıyor. Nasıl çözebililirim?
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 5 Eylül 2021 #2 erzurumeniyioyundur dedi: Merhaba. Laptopa Windows 7 yükledim ve şarjın %5'te takılı kaldığını gördüm. PC'yi yeniden başlatsamda sorun düzelmedi. Eki Görüntüle 1159249 Doluyor demesine rağmen hala takılı kalıyor. Nasıl çözebililirim? Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen piliniz hayata veda etti.(!)
erzurumeniyioyundur dedi: Merhaba. Laptopa Windows 7 yükledim ve şarjın %5'te takılı kaldığını gördüm. PC'yi yeniden başlatsamda sorun düzelmedi. Eki Görüntüle 1159249 Doluyor demesine rağmen hala takılı kalıyor. Nasıl çözebililirim? Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen piliniz hayata veda etti.(!)
4 487604 Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 43 5 Eylül 2021 #3 pckulanananpelikan dedi: Hocam muhtemelen piliniz hayata veda etti.(!) Genişletmek için tıkla... Zaten her zaman başıma gelir pilde sorun olduğunu düşünmüyorum.
pckulanananpelikan dedi: Hocam muhtemelen piliniz hayata veda etti.(!) Genişletmek için tıkla... Zaten her zaman başıma gelir pilde sorun olduğunu düşünmüyorum.