detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.278 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 31 Temmuz 2020 #11 https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows7
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 31 Temmuz 2020 #12 Cyberry dedi: Hash değerlerine baktınız mı hocam orjinaller mi ? Umarım sanada yanıt çıkmıştır. Genişletmek için tıkla... Fiery'nin dediği programı kullan bence. Kimin yüklediği belli olmayan Drive linklerinden medet ummaya gerek yok.
Cyberry dedi: Hash değerlerine baktınız mı hocam orjinaller mi ? Umarım sanada yanıt çıkmıştır. Genişletmek için tıkla... Fiery'nin dediği programı kullan bence. Kimin yüklediği belli olmayan Drive linklerinden medet ummaya gerek yok.
CoderF Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #13 Kardeşim sağdan soldan indirmeyin bence bende var Home Basic orijinal yüklerim Drive istersen.
Cyberry Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 250 31 Temmuz 2020 #14 CoderF dedi: Kardeşim sağdan soldan indirmeyin bence bende var Home Basic orijinal yüklerim Drive istersen. Genişletmek için tıkla... Orjinal bulabilsem bende saklıcam hocam ama bulamıyorum. 89069 dedi: Fiery'nin dediği programı kullan bence. Kimin yüklediği belli olmayan Drive linklerinden medet ummaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Orjinalliklerini nasıl sorgulandığı hakkında hiçbir fikrim yok o yüzden bende sizinle aynı düşüncedeyim.
CoderF dedi: Kardeşim sağdan soldan indirmeyin bence bende var Home Basic orijinal yüklerim Drive istersen. Genişletmek için tıkla... Orjinal bulabilsem bende saklıcam hocam ama bulamıyorum. 89069 dedi: Fiery'nin dediği programı kullan bence. Kimin yüklediği belli olmayan Drive linklerinden medet ummaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Orjinalliklerini nasıl sorgulandığı hakkında hiçbir fikrim yok o yüzden bende sizinle aynı düşüncedeyim.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 31 Temmuz 2020 #15 Linklerin birinde şöyle bir bilgilendirme PDF'i var. İndirmeden Ãnce Oku.pdf drive.google.com Diğerinde ise dosyayı yükleyen arkadaşın adı Ali Aytuğ. Yerinde olsam birebir tanımıyorsam güvenip indirmezdim. Düzenleme, Aswor'muş o arkadaş.
Linklerin birinde şöyle bir bilgilendirme PDF'i var. İndirmeden Ãnce Oku.pdf drive.google.com Diğerinde ise dosyayı yükleyen arkadaşın adı Ali Aytuğ. Yerinde olsam birebir tanımıyorsam güvenip indirmezdim. Düzenleme, Aswor'muş o arkadaş.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.302 Makaleler 5 Çözümler 44 31 Temmuz 2020 #16 Makoto Itou dedi: Windows 7 Home Basic x64: https://drive.google.com/drive/folders/1WsEXJPkDMcUmYv47CEl7x_wh1N4atjTb Windows 7 Ultimate x64: https://drive.google.com/drive/folders/1HhYbdT4NSro1TNyt1OYEVGYDy71ey_i_ Bunlar orijinal. Genişletmek için tıkla... Hocam linkler sağlam ama daha sonra indirin diyor.
Makoto Itou dedi: Windows 7 Home Basic x64: https://drive.google.com/drive/folders/1WsEXJPkDMcUmYv47CEl7x_wh1N4atjTb Windows 7 Ultimate x64: https://drive.google.com/drive/folders/1HhYbdT4NSro1TNyt1OYEVGYDy71ey_i_ Bunlar orijinal. Genişletmek için tıkla... Hocam linkler sağlam ama daha sonra indirin diyor.
Cyberry Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 250 31 Temmuz 2020 #17 89069 dedi: Linklerin birinde şöyle bir bilgilendirme PDF'i var. İndirmeden Ãnce Oku.pdf drive.google.com Diğerinde ise dosyayı yükleyen arkadaşın adı Ali Aytuğ. Yerinde olsam birebir tanımıyorsam güvenip indirmezdim. Düzenleme, Aswor'muş o arkadaş. Genişletmek için tıkla... Hocam indirme aracını kurdum fakat türkçe dili yok isoların bu sorun yaratır mı ? Buradan indiriyorum hocam bir sorun olur mu ? Şuan Ultimate Anonfiles üstünden indiriyorum boyut 3.11gb gözükürken mega linkinde 2.90 Gb gözüküyor.
89069 dedi: Linklerin birinde şöyle bir bilgilendirme PDF'i var. İndirmeden Ãnce Oku.pdf drive.google.com Diğerinde ise dosyayı yükleyen arkadaşın adı Ali Aytuğ. Yerinde olsam birebir tanımıyorsam güvenip indirmezdim. Düzenleme, Aswor'muş o arkadaş. Genişletmek için tıkla... Hocam indirme aracını kurdum fakat türkçe dili yok isoların bu sorun yaratır mı ? Buradan indiriyorum hocam bir sorun olur mu ? Şuan Ultimate Anonfiles üstünden indiriyorum boyut 3.11gb gözükürken mega linkinde 2.90 Gb gözüküyor.
BurakKcbey Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 262 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP Laptop 15 -bs1xx Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2020 #18 Home Basic arıyorum ihsan2211 arkadaşımızın verdiği işe yararsa Allah razı olsun.
Byfoot Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #19 BurakKcbey dedi: Home Basic arıyorum IHSAN2211 arkadaşımızın verdiği işe yararsa Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı mı? Şu an ben de indiriyorum.
BurakKcbey dedi: Home Basic arıyorum IHSAN2211 arkadaşımızın verdiği işe yararsa Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı mı? Şu an ben de indiriyorum.
BurakKcbey Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 262 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP Laptop 15 -bs1xx Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2020 #20 Byfoot dedi: İşe yaradı mı? Şu an ben de indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Yaradı kardeş indirebilirsin.
Byfoot dedi: İşe yaradı mı? Şu an ben de indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Yaradı kardeş indirebilirsin.