Arkadaşlar bana başlıktan da anladığınız gibi Türkçe bir dil paketi lazım. Neredeyse hiçbir sitede yok. Geçen de indirdim dosyayı da lazım olmadığı için silmiştim. Şimdi siteyi bulamıyorum. Yardım edebilecek olan var mı?
Arkadaşlar bana başlıktan da anladığınız gibi Türkçe bir dil paketi lazım. Neredeyse hiçbir sitede yok. Geçen de indirdim dosyayı da lazım olmadığı için silmiştim. Şimdi siteyi bulamıyorum. Yardım edebilecek olan var mı?
Windows 7 işletim sistemini yüklediniz. Baktınız ki işletim sistemi İngilizce ama Türkçe windows 7 kullanmak istiyorsunuz. İşte bu noktada tekrar formatlama işlemi yapmadan dakikalar içerisinde Vistalizator programını kullanarak Windows 7 Türkçe dil paketini yükleyerek bilgisayarınızı Türkçe ara...
Resimde işaretlediğim adımları denetim masasından izle Türkçe dil paketini indirdikten sonra görüntüleme dilini değiştir yap. Sonra PC'yi yeniden başlattıkdan sonra Türkçe olur. Sendeki denetim masasından İngilizce karşılığını bulursun sanırım. Yapamazsan arkadaşlar Türkçe ISO atmış ondan halledersin.
Üzgünüm ya eklerin yazımında yanlışlık yaptığım için yasaklandım bana Türkçe dersi verdiler şaka gibi ya
en sonda gönderilen resimdeki şey bende yok x86 kullanıyom ben
Üzgünüm ya eklerin yazımında yanlışlık yaptığım için yasaklandım bana Türkçe dersi verdiler şaka gibi ya
En sonda gönderilen resimdeki şey bende yok X86 kullanıyorum ben
Evet buradayım. Verdiğim linkte size verdiğim ISO adındaki ISO'yu indirin sonra da SHA-1 değerini karşılaştırın bu sayede bozuk inip inmediğini anlarsınız.