Merhabalar, FreeDOS laptop için UEFI kurulum yapacağım ve Orijinal Windows 7 Home Basic X64 veya Orijinal Windows 7 Home Premium X64 ISO dosyası arıyorum. Microsoft'un kendi sitesinde indirirken Key istemekte o yüzden indiremiyorum.
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Laptop eğer son 2-3 sene içerisinde çıkan bir laptop ise Windows 7 kurulumundan sonra driver sıkıntısı çekersiniz. Windows 10 öneriyorum eğer Windows 7 çok gerekli değilse.
Merhabalar, FreeDOS laptop için UEFI kurulum yapacağım ve orijinal Windows 7 Home Basic X64 veya orijinal Windows 7 Home Premium X64 ISO dosyası arıyorum. Microsoft'un kendi sitesinde indirirken Key istemekte o yüzden indiremiyorum.
Laptop eğer son 2-3 sene içerisinde çıkan bir laptop ise Windows 7 kurulumundan sonra driver sıkıntısı çekersiniz. Windows 10 öneriyorum eğer Windows 7 çok gerekli değilse.