Windows 7 Home Premium 64 Bit ISO dosyası

Ronnie1035

Hectopat
Merhaba. Bir arkadaşımın bilgisayarı bozulmuş format atmamız gerekiyor. Bilgisayar açılırken Windows başlatılıyor yazısı çıkıyor ve kapanıyor tekrar. Format atacağız ama ISO dosyasını bulamadım nereden bulabilirim veya siz atar mısınız?

Anahtarınız varsa buradan indirebilirsiniz.
Ayrıca çözüm olarak işaretlemişsiniz. Düzeltin.

Orjinal sitesinden korsan indirmeyin.

ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden indirin.
Bu arada ISO ile format atamazsın, onu bir USB'ye yazman lazım.

Ayrıca Microsoft Windows 7 için desteği kesti, en azından güncellemeleri de almak için minimum Win 8.1'e geçmen daha sağlıklı olur.

Kendi sitesinden deneme sürümü indirebilirsiniz pek bir farkı bulunmuyor. Sonra da Rufus kullanarak bir USB'ye yazarsın. Ürün anahtarınız varsa yükseltme yaparsınız.

Biliyorum zaten dosyayı diske yazmak için istedim. 8.1 e geçersem bilgisayar korsan duruma geçmez mi?

Deneme sürümü yüklenir, orijinal yapmak için lisans anahtarına ihtiyacın var.
Ucuza OEM Key alabilirsin internetten.

Arkadaş Windows 7 yapmaya kararlı. Orijinal sitesinden indiricez ama dediğim gibi bilgisayar açılmıyor BIOS ekranından bulabilyor muyuz ürün anahtarını?

Arkadaş Windows 7 yapmaya kararlı. Orijinal sitesinden indireceğiz, ama dediğim gibi bilgisayar açılmıyor BIOS ekranından bulabiliyor muyuz ürün anahtarını?
Deneme sürümüyle kurun, daha sonra etkinleştirirsiniz. BIOS ekranından göremezsin. Lisans varsa format sırasında key isterse atla de. BIOS'da tanımlıdır, bilgisayarı açıp internete bağlandığında otomatik etkinleşir.

Arkadaş ürün anahtarını bilmiyor hocam. Bu yüzden buradan indirmesi pek mümkün gözükmüyor.

Ben eskiden Windows 7 Home Premium'u şuradan tedarik etmiştim, ISO kalıbının SHA1 değeri de orijinaldi, bakabilirsiniz:

Olması gereken değerler:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…