Windows 7 Home Premium 64 Bit ISO nereden indirilir?

Makaleler
6
Daha fazla  
Laptopta orijinal Windows 7 Home Premium 64 Bit var. Microsoft'un sitesinden indirirken Key girmemi istiyor. Key'i giriyorum ancak hata veriyor. Ben de başka bir yerden İngilizce olarak indirdim. Key'i girerek Windows'u orijinal yaptım ancak Türkçe olmuyor. Windows Update'i kontrol ettim ancak nafile. Bana orijinal Windows 7 Home Premium 64 Bit ISO verebilecek var mı?

Konunun başlığını Google'ye yazsan oradaki herhangi bir siteden indirirsin zaten. Dikkat etmen gereken Update'lerde almaman gereken güncellemeler var KB ile başlıyor onları yüklemeden güncellemen lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uğraşmamak için indirmeni söylüyor. Yine de o kadar uzun sürmüyor. Ben en son lisans.website'den professional indirip içindeki ei.cfg dosyasını sildikten sonra iso'yu bootlamıştım.

İndirdiğin sitede yazıyor çoğu win10'a geçirmek için olan güncellemeler. Gereksiz yani boşuna yer işgal ediyor sen win7 kullanacağın için win10'a geçmeyeceğin için lüzum yok. Pasif yapıp diğerlerini indirecen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı