Windows 7 Home Premium 64 bit kurulum dosyası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hac Bekir

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eski bilgisayarımda kullanılmayan Windows 7 Home Premium 64 bit kodum var. Yeni bilgisayar aldığımdan dolayı kurulum için Windows 7 Home Premium 64 bit kurucağım. Çünkü orjinal kodum var. Yalnız bana bunun orjinal dosyası lazım indirip flash'tan kurulumu yapmam için. İnternete baktım az çok link var güvenemedim. Windows'un sitesinden araştırdım bulamadım. Bana güvenilir bir Windows 7 Home Premium 64 Bit kurulum dosyası linki atar mısınız?

Not: Gönül isterdi ki Windows 8.1 kuralım,orjinal kodumuz yok şimdilik bunla idare ediceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal olmasa da Windows 8 kurabilirsiniz.

Ayrıca güncellemeleri yapılmamış Windows 8.1 kurarsanız belki KMSPico ile etkinleştirebilirsiniz.

Orijinal olmasa da Windows 8 kurabilirsiniz.

Ayrıca güncellemeleri yapılmamış Windows 8.1 kurarsanız belki KMSPico ile etkinleştirebilirsiniz.

Evet bir süreliğine windows 7'de de yapılabilir. Son cümlede kullandığınız KMSPico ile ne tür etkinleştirme yapılabilir korsan mı ? Korsansa yakından uzaktan ilgim olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 Home Premium Sp1 (32/64 Bit) TBuyrun. Windows 7 Home Premium SP1 32/64BİT MSDN sürümü. Güvenle kullanabilirsiniz...Ufak Bir Dipnot:MSDN Sürümü Nedir ?MSDN sürümü Microsoft'un geliştiriciler için önceden yayınladığı sürümlere denir ve el değmemiş sürümlerdir. Bu sürümlerin yanında birde SHA1 - ISO/CRX imza kodları da verilir. Örneğin sizin sürümün kodları ;
11101714.png
Eğer hala tatmin değil iseniz https://www.technopat.net/forum/reverse-engineering/3737-hash-nedir.html buradan konu hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı