Tekno2015 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar Windows Embleded 8.1 instury pro kullanıyorum. Windows 10'a geçmek için elimde Windows 7 Home Premium keyi var. Ben dual boot yapsam sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2015
Arkadaşlar Windows Embleded 8.1 instury pro kullanıyorum. Windows 10'a geçmek için elimde Windows 7 Home Premium keyi var. Ben dual boot yapsam sorun olur mu?
D deepdark0 Ziyaretçi 2 Ağustos 2015 #2 Yapabilirsin diye düşünüyorum. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Eğer elinde Windows 7 lisansı var ise tamamen Windows 10 geçmeni öneririm.
Yapabilirsin diye düşünüyorum. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Eğer elinde Windows 7 lisansı var ise tamamen Windows 10 geçmeni öneririm.
Tekno2015 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #3 Silinen üye dedi: Yapabilirsin diye düşünüyorum. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Eğer elinde Windows 7 lisansı var ise tamamen Windows 10 geçmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Ama bende windows 8.1 kurulu. Windowsun kendi sitesinde var. Önce eski işletim sistemini kurman gerekli diyor.
Silinen üye dedi: Yapabilirsin diye düşünüyorum. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Eğer elinde Windows 7 lisansı var ise tamamen Windows 10 geçmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Ama bende windows 8.1 kurulu. Windowsun kendi sitesinde var. Önce eski işletim sistemini kurman gerekli diyor.
D deepdark0 Ziyaretçi 2 Ağustos 2015 #4 Eğer elinde Windows 7 var ise temiz kurulum yapıp Windows 10 geçebilirsin. Veya bekleyebilirsin. Windows 10 DreamSpark ile verirler yakın bir zamanda.
Eğer elinde Windows 7 var ise temiz kurulum yapıp Windows 10 geçebilirsin. Veya bekleyebilirsin. Windows 10 DreamSpark ile verirler yakın bir zamanda.