Windows 7 Home Premium OA MEA'dan Windows 10'a yükseltme

Fuchz

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Samsung'un Q330 model dizüstü bilgisayarını kullanmaktayım. Cihazla beraber gelen Windows 7 Home Premium OA MEA işletim sistemini Windows 10'a yükseltmek için Media Creation Tool'u kullandım. Gerekli kontrolleri yapıp bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra mavi windows logolu ekranda uzun süre bekledi ve sonrasında bilgisayar kapandı. Tekrar güç düğmesine basıp bilgisayarı çalıştırdığımda Windows 10'a yükseltemedik diye bir açıklama ile karşılaştım. Ürün tamamen orijinal lisanslıdır. Dediğim gibi cihazla verilen Windows yükseltilmeye çalışılmıştır. Bu sorunun nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Not: Cihaz direk Windows 7'den 10'a yükseltilmeye çalışılmıştır.

Bu sorun sisteminin orijinal olması veya olmamasından dolayı olmaz. Dosyaların taşınamıyor veya kuruluma bir program müdahale ediyor olabilir. Tavsiyem programda bulunan tüm verilerini sil seçeneği ile kurulum yapman. Gine sorun yaşıyorsan Windows 7 Home Premium OA MEA diye belirttiğin işletim sistemine ait disk oluşturup PC arkasında yer alan lisans anahtarı ile kurulum yap. Rezerve ikonunu getirene kadar tüm güncellemeleri yapıp yükseltme yap. Yüksek ihtimalle sorunun bu şekilde düzelecektir.

Bahsettiğiniz ilk 2 öneriyi zaten uygulamıştım. Şimdi bir de tüm güncellemeleri yükleyip deneyeceğim. Gelişmeleri yazarım.

Teşekkürler.

Windows Update'ten tüm güncellemeleri sorunsuz bir şekilde yükledim. Sadece Windows 10 güncellemesi başarısız oldu olarak gösteriyor Windows Update'te. Hata kodu ile yaptığım aramalar sonucunda Windows tartışma platformunda Intel Rapid Depolama Teknolojisi ve Intel Management Engine Bileşenleri'ni Program Ekle/Kaldır bölümünden kaldırıp denenmesini öneren bir gönderi okudum. Şimdi bu adımları izleyip gelişmeleri tekrar yazacağım.

(Güncel)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…