2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Kasım 2019 #11 brightosayisamuel dedi: Sağolasın ama sıkıntı çıkmaz demi. Genişletmek için tıkla... Yok ben hep oradan indiriyorum.
brightosayisamuel dedi: Sağolasın ama sıkıntı çıkmaz demi. Genişletmek için tıkla... Yok ben hep oradan indiriyorum.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.040 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2019 #12 Motionless IN White dedi: Sıkıntı çıkabilir, Bu tür siteler 3. Parti olduğu için Risk içerir. Windows ve Office ISO İndirme Aracı Alt kısımda Tool adında İndirme aracı var, Sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Aylardır inmiyor oradan. Techbench denen yerden de inmiyor.
Motionless IN White dedi: Sıkıntı çıkabilir, Bu tür siteler 3. Parti olduğu için Risk içerir. Windows ve Office ISO İndirme Aracı Alt kısımda Tool adında İndirme aracı var, Sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Aylardır inmiyor oradan. Techbench denen yerden de inmiyor.