Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 2 Mart 2022 #1 Merhaba arkadaşlar Windows 7 için antivirüs önerir misiniz?
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #2 Kaspersky önerimdir.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #3 Kaspersky veya Malwarebytes.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #4 Captain Rex dedi: Kaspersky veya Malwarebytes. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 7 Malwarebytes kurulmuyor diye biliyorum.
Captain Rex dedi: Kaspersky veya Malwarebytes. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 7 Malwarebytes kurulmuyor diye biliyorum.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 2 Mart 2022 #5 imbaran dedi: Hocam Windows 7 Malwarebytes kurulmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ezbere cevap veren tayfanın üyesi, takmayın. Avira Antivirus kullanabilirsiniz ayrıca Windows 7 için de Microsoft Security Essentials bulunuyor yetersiz kalıyor ise yükleyin.
imbaran dedi: Hocam Windows 7 Malwarebytes kurulmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ezbere cevap veren tayfanın üyesi, takmayın. Avira Antivirus kullanabilirsiniz ayrıca Windows 7 için de Microsoft Security Essentials bulunuyor yetersiz kalıyor ise yükleyin.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #6 Sosyal Kullanıcısı dedi: Ezbere cevap veren tayfanın üyesi, takmayın. Avira antivirus kullanabilirsiniz ayrıca Windows 7 için de Microsoft Security essentials bulunuyor yetersiz kalıyor ise yükleyin. Genişletmek için tıkla... Kaba tabirim için özür dilerim fakat ben kurmaya çalışıtıgımda sisteminiz yetersiz hatasını vermişti yanlış bilgi verdiysem affola.
Sosyal Kullanıcısı dedi: Ezbere cevap veren tayfanın üyesi, takmayın. Avira antivirus kullanabilirsiniz ayrıca Windows 7 için de Microsoft Security essentials bulunuyor yetersiz kalıyor ise yükleyin. Genişletmek için tıkla... Kaba tabirim için özür dilerim fakat ben kurmaya çalışıtıgımda sisteminiz yetersiz hatasını vermişti yanlış bilgi verdiysem affola.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #7 Celarus dedi: Merhaba arkadaşlar Windows 7 için antivirüs önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bence ilk bir Windows 8'e geçin desteklenen bir işletim sistemi kullanın, av olarak önerim: ESET, Norton, BitDefender, Avast.
Celarus dedi: Merhaba arkadaşlar Windows 7 için antivirüs önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bence ilk bir Windows 8'e geçin desteklenen bir işletim sistemi kullanın, av olarak önerim: ESET, Norton, BitDefender, Avast.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #8 EMİR37 dedi: Bence ilk bir Windows 8'e geçin desteklenen bir işletim sistemi kullanın, av olarak önerim: ESET, Norton, BitDefender, Avast. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
EMİR37 dedi: Bence ilk bir Windows 8'e geçin desteklenen bir işletim sistemi kullanın, av olarak önerim: ESET, Norton, BitDefender, Avast. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler