Windows 7 bilgisayarım var Avast kullanıyordum bugün ESET'e geçtim elbette Kaspersky Malwarebytes kullanın diyenler olacaktır ikisini de denedim açmadı. Sizce hangisini kullanmalıyım?
Windows 7 bilgisayarım var Avast kullanıyordum bugün ESET'e geçtim elbette Kaspersky Malwarebytes kullanın diyenler olacaktır ikisini de denedim açmadı. Sizce hangisini kullanmalıyım?
Hocam benim bilgisayar çok eski ben bunu 3 4 yıldır kullanmıyorum o zaman da crack indirmişim şimdi pc çok yavaşladı onları temizlemek içinHocam Windows 7 de ne tarz işlemler yapıyorsunuz sorudan bağımsız.
Denedim olmuyor hocam.Hocam çalışırsa Avira bakin ama imkanınız varsa Windows 10 geçin o kadar açık var ki Windows 7 de antivirüsler bile engelleyemez.
Kaynak izleyicisinde ram kullanımını en fazla sistem yiyor ilk açıldığında 300 500 arası yiyor zaten 2GB ram var isterseniz fotoğrafını atayım?Hocam Windows 7 de ne tarz işlemler yapıyorsunuz sorudan bağımsız.
Sizin çok hafif bir linux sürümü daha iyi olur.Hocam benim bilgisayar çok eski ben bunu 3 4 yıldır kullanmıyorum o zaman da crack indirmişim şimdi pc çok yavaşladı onları temizlemek için
Denedim olmuyor hocam.
Kaynak izleyicisinde ram kullanımını en fazla sistem yiyor ilk açıldığında 300 500 arası yiyor zaten 2GB ram var isterseniz fotoğrafını atayım?
Windows 7'ye kralı gelse yaramaz hocam. Desteği çekildiğinden bu yana sayısız güvenlik açığıyla dolu bir işletim sistemi.
Sizin çok hafif bir Linux sürümü daha iyi olur.
https://www.technopat.net/2020/08/29/eski-bilgisayarlar-icin-en-hafif-15-linux-dagitimi/ bu konuya bir göz gezdirmenizde fayda var.Hangisini önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.