Windows 7 için antivirüs programı tavsiyesi

865916

Picopat
Windows 7 bilgisayarım var Avast kullanıyordum bugün ESET'e geçtim elbette Kaspersky Malwarebytes kullanın diyenler olacaktır ikisini de denedim açmadı. Sizce hangisini kullanmalıyım?

Windows 7 bilgisayarım var Avast kullanıyordum bugün ESET'e geçtim elbette Kaspersky Malwarebytes kullanın diyenler olacaktır ikisini de denedim açmadı. Sizce hangisini kullanmalıyım?

Hocam Windows 7 de ne tarz işlemler yapıyorsunuz sorudan bağımsız.

Hocam çalışırsa Avira bakin ama imkanınız varsa Windows 10 geçin o kadar açık var ki Windows 7 de antivirüsler bile engelleyemez.

Anadolu'a swap yapmaya benziyor.

Webroot öneririm. Hafif ve etkili bir program.
İmkan olsa Kaspersky derdim ama kurulmuyor demişsiniz.

Hocam benim bilgisayar çok eski ben bunu 3 4 yıldır kullanmıyorum o zaman da crack indirmişim şimdi pc çok yavaşladı onları temizlemek için

Hocam çalışırsa Avira bakin ama imkanınız varsa Windows 10 geçin o kadar açık var ki Windows 7 de antivirüsler bile engelleyemez.
Denedim olmuyor hocam.

Kaynak izleyicisinde ram kullanımını en fazla sistem yiyor ilk açıldığında 300 500 arası yiyor zaten 2GB ram var isterseniz fotoğrafını atayım?

Son düzenleme:
Sizin çok hafif bir linux sürümü daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…