Mehmet Ali Uslu
Centipat
Daha fazla
Hocam I-Life Zed Air Plus modelinin tüm part numaralarını deneyin hepsi error veriyor off ya çok şanssızım :'(Part numaranız nedir? Bir de ben bakayım.
Hocam I-Life Zed Air Plus modelinin tüm part numaralarını deneyin hepsi error veriyor off ya çok şanssızım :'(
Product support | Drivers and Firmwares | LIFE Digital AIR PLUS&cfy= IL.1506.3500.WHCES hocam model bu dediğim gibi tüm part numaralarına baktım hepsinde mediafire linki error veriyor.Eki Görüntüle 620741
Laptopunuzun part numarası mı bilmiyorum bunları açtığımda girdi bende:
Ses:
BlueTooth:Audio
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Kamera:BT
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Graphics(Sanırım ekran kartı):Camera
İnternet:Graphics
Touch(Bu da sanırım touchpad):WIFI
Touch
Tam part numarası nedir, tam emin olup onları vereyim size açılırsa. Part numaranızdan emin değilim çünkü. Yanlış sürücü kurdurmayayım size.
O programı kullanabilirsin fakat bazı programlar kurabilir opera vs. Onların tikini kaldır.Driver Pack Solition'dan buldum
Tüm driverları güvenilir mi hocam? Yanlış driver kurmaz demi?O programı kullanabilirsin fakat bazı programlar kurabilir opera vs. Onların tikini kaldır.
Evet linkler ölü. O zaman başka yöntem deneyeceğiz. Donanım kimliğini bulmak.Product support | Drivers and Firmwares | LIFE Digital AIR PLUS&cfy= IL.1506.3500.WHCES hocam model bu dediğim gibi tüm part numaralarına baktım hepsinde mediafire linki error veriyor.
Gerçekten çok minnettarım size. Uygun bir zamanda atacağım, siz olmasanız hayatta yapamazdımEvet linkler ölü. O zaman başka yöntem deneyeceğiz. Donanım kimliğini bulmak.
Donanım KimliÄi ile Sürücüleri Bulma
Aygıtların donanım kimliÄi ile aradıÄınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Ãretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliÄi vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.www.technopat.net
Öncelikle ekran kartınız sanırım UHD Graphics 600. Şuradan indirebilirsiniz onu:
Intel® Graphics – Windows* DCH Drivers
This download installs the Intel® Graphics Driver for 6th, 7th, 8th, 9th, 10th generation, Apollo Lake, Gemini Lake, Amber Lake, Whiskey Lake, Comet Lake, and Lakefield.downloadcenter.intel.com
Chipset buradan indirilebilir:
Intel Chipset Sürücüsü (6xx/7xx)
Intel Chipset Sürücüleri: Raptor Lake (13. Nesil) : 10.1.19263.8344 WHQL [28/09/2022] Alder Lake (12. Nesil) : 10.1.19284.8351 WHQL [20/10/2022] Sürücünün kurulumu; Sürücüyü indirme bağlantısından indirin. WinRAR vb. bir yazılımla klasöre...www.technopat.net
Aygıt yöneticisinden internet, ses, touchpad donanım kimliğini bulup bana atın. Size uygun sürücüyü bulacağım.
Eki Görüntüle 620759
Gerçekten çok minnettarım size. Uygun bir zamanda atacağım, siz olmasanız hayatta yapamazdım
Ben kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.Tüm driverları güvenilir mi hocam? Yanlış driver kurmaz demi?