Windows 7 için Driver bulma

Hocam I-Life Zed Air Plus modelinin tüm part numaralarını deneyin hepsi error veriyor off ya çok şanssızım :'(

Laptopunuzun part numarası mı bilmiyorum bunları açtığımda girdi bende:

Ses:
BlueTooth:
Kamera:
Graphics(Sanırım ekran kartı):
İnternet:
Touch(Bu da sanırım touchpad):

Tam part numarası nedir, tam emin olup onları vereyim size açılırsa. Part numaranızdan emin değilim çünkü. Yanlış sürücü kurdurmayayım size.

Product support | Drivers and Firmwares | LIFE Digital AIR PLUS&cfy= IL.1506.3500.WHCES hocam model bu dediğim gibi tüm part numaralarına baktım hepsinde mediafire linki error veriyor.

Product support | Drivers and Firmwares | LIFE Digital AIR PLUS&cfy= IL.1506.3500.WHCES hocam model bu dediğim gibi tüm part numaralarına baktım hepsinde mediafire linki error veriyor.
Evet linkler ölü. O zaman başka yöntem deneyeceğiz. Donanım kimliğini bulmak.

Öncelikle ekran kartınız sanırım UHD Graphics 600. Şuradan indirebilirsiniz onu:

Chipset buradan indirilebilir:

Aygıt yöneticisinden internet, ses, touchpad donanım kimliğini bulup bana atın. Size uygun sürücüyü bulacağım.

Gerçekten çok minnettarım size. Uygun bir zamanda atacağım, siz olmasanız hayatta yapamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…