F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #1 Merhaba. Bana bir emülatör önerir misiniz? Win 7 kullanıyorum. BlueStacks kullanıyordum ama kasıyor. Kasmayacak bir emülatör söyleyin onu indireceğim.
Merhaba. Bana bir emülatör önerir misiniz? Win 7 kullanıyorum. BlueStacks kullanıyordum ama kasıyor. Kasmayacak bir emülatör söyleyin onu indireceğim.
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 19 Ocak 2021 #2 fdfgdse dedi: Merhaba. Bana bir emülatör önerir misiniz? Win 7 kullanıyorum. BlueStacks kullanıyordum ama kasıyor. Kasmayacak bir emülatör söyleyin onu indireceğim. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? Nox Kullanabilirsiniz.
fdfgdse dedi: Merhaba. Bana bir emülatör önerir misiniz? Win 7 kullanıyorum. BlueStacks kullanıyordum ama kasıyor. Kasmayacak bir emülatör söyleyin onu indireceğim. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? Nox Kullanabilirsiniz.
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 19 Ocak 2021 #3 NOX kullanabilirsin. Şuana kadar kullandığım en hafif ve sorun çıkarmayan emülatör olabilir.
vatoz28 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 133 Çözümler 1 Yer Ankara 19 Ocak 2021 #4 Gameloop'da baya sorunsuz ve çok sistem istemeyen bir emülatör. PUBG oynayacaksan biçilmiş kaftan diyebilirim. Akıcı oynamak için birkaç ayar yapmak gerekiyor. Youtube'da aratırsan detaylı bilgilendirme videoları mevcut.
Gameloop'da baya sorunsuz ve çok sistem istemeyen bir emülatör. PUBG oynayacaksan biçilmiş kaftan diyebilirim. Akıcı oynamak için birkaç ayar yapmak gerekiyor. Youtube'da aratırsan detaylı bilgilendirme videoları mevcut.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Ocak 2021 #5 Ben zamanında NOX, Memu, BlueStacks kullanmış biri olarak bu üçünün arasından en iyisini NOX olarak görüyorum. İyiden kastım da hızlı olması.
Ben zamanında NOX, Memu, BlueStacks kullanmış biri olarak bu üçünün arasından en iyisini NOX olarak görüyorum. İyiden kastım da hızlı olması.
A ASmileOk Decapat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 10 19 Ocak 2021 #6 SmartGaGa emülatörü var, onu kullanabilirsin.
F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #7 HamzaKaya* dedi: Sisteminiz nedir? Nox Kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sistem derken
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.019 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #8 Memu arka planda çalışıyor onu belirteyim, kapalı gibi görünüyor ama klasörü silemiyorsun denetim masasından kaldırmak lazım.
Memu arka planda çalışıyor onu belirteyim, kapalı gibi görünüyor ama klasörü silemiyorsun denetim masasından kaldırmak lazım.