Kendime bir altyapı oluşturacağım öncelikle. Büyük ihtimalle site yaparım. Kod yazma programından kastım da Visual Studio gibileri.Arkadaşım kod yazma programı dediğin nedir? Hangi kod, hangi amaçla? Sıradan bir metin editörüne de kod yazabilirsin. IDE'ler çok ağır değiller zaten kullandığın dile göre herhangi birinin uygun sürümünü indirebilirsin.
Not defterinden kod yazılır mı ki?Not defteri iyi bir başlangıç olacaktır.
Not defterinden kod yazılır mı ki?
Anladım. Altyapı istiyorsan hangi dilde yazacağına karar vermelisin. Bazı dilleri bilgisayarında çalıştırmak için derlemek gerekir, bazıları direkt çalıştırılır. Bunun için de farklı farklı programlar kullanılır. Web sitesi yapmak istiyorsan, Sublime Text veya Notepad++ gibi basit bir yazılım işini görecektir kod yazmak için. Hangi dillerden başlayacağın hakkında forumda çokça konu var ama mantıklı olan HTML-CSS ile işe girişmektir.Kendime bir altyapı oluşturacağım öncelikle. Büyük ihtimalle site yaparım. Kod yazma programından kastım da Visual Studio gibileri.
Not defterinden kod yazılır mı ki?
eğer html css ve javascript içinse codepen.io sitesinden yazabilirsin program indirmeen gerek yok benim pc de windows 7 ben öyle yapmıştım şimdi pythona geçtim ama hangi program ya da siteden yazacağımı bilmiyorum :/Arkadaşlar Windows 7'ye makul olan güvenilir bir kod programı önerir misiniz?
Resim falana nasıl koyuyorsun yani dosyalardan nasıl resim koyuyordueğer html css ve javascript içinse codepen.io sitesinden yazabilirsin program indirmeen gerek yok benim pc de windows 7 ben öyle yapmıştım şimdi pythona geçtim ama hangi program ya da siteden yazacağımı bilmiyorum :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.