Windows 7 için güvenilir kod yazma programları önerisi

Arkadaşım kod yazma programı dediğin nedir? Hangi kod, hangi amaçla? Sıradan bir metin editörüne de kod yazabilirsin. IDE'ler çok ağır değiller zaten kullandığın dile göre herhangi birinin uygun sürümünü indirebilirsin.

Arkadaşım kod yazma programı dediğin nedir? Hangi kod, hangi amaçla? Sıradan bir metin editörüne de kod yazabilirsin. IDE'ler çok ağır değiller zaten kullandığın dile göre herhangi birinin uygun sürümünü indirebilirsin.
Kendime bir altyapı oluşturacağım öncelikle. Büyük ihtimalle site yaparım. Kod yazma programından kastım da Visual Studio gibileri.
Not defteri iyi bir başlangıç olacaktır.
Not defterinden kod yazılır mı ki?

Kendime bir altyapı oluşturacağım öncelikle. Büyük ihtimalle site yaparım. Kod yazma programından kastım da Visual Studio gibileri.

Not defterinden kod yazılır mı ki?
Anladım. Altyapı istiyorsan hangi dilde yazacağına karar vermelisin. Bazı dilleri bilgisayarında çalıştırmak için derlemek gerekir, bazıları direkt çalıştırılır. Bunun için de farklı farklı programlar kullanılır. Web sitesi yapmak istiyorsan, Sublime Text veya Notepad++ gibi basit bir yazılım işini görecektir kod yazmak için. Hangi dillerden başlayacağın hakkında forumda çokça konu var ama mantıklı olan HTML-CSS ile işe girişmektir.
Arkadaşın not defterinden kastı da ya Notepad'tir ya da kod yazmaya başlamadan önce oturup adam akıllı çalışman gerekiyor demek istemiştir. :)

Arkadaşlar Windows 7'ye makul olan güvenilir bir kod programı önerir misiniz?
eğer html css ve javascript içinse codepen.io sitesinden yazabilirsin program indirmeen gerek yok benim pc de windows 7 ben öyle yapmıştım şimdi pythona geçtim ama hangi program ya da siteden yazacağımı bilmiyorum :/

eğer html css ve javascript içinse codepen.io sitesinden yazabilirsin program indirmeen gerek yok benim pc de windows 7 ben öyle yapmıştım şimdi pythona geçtim ama hangi program ya da siteden yazacağımı bilmiyorum :/
Resim falana nasıl koyuyorsun yani dosyalardan nasıl resim koyuyordu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı