Windows 7 için hafif antivirüs programı önerisi

773521

Zeptopat
Sistem:
  • Intel i5 2.40GHz
  • NVIDIA GeForce GT 320M.
  • 8 GB RAM.
  • 240GB SSD.

Windows 7 kurulu bilgisayara hafif antivirüs önerisi. Kaspersky'ın desteği bittiği için mi bilmem kuramadım. Ücretsiz olursa iyi olur.
Windows 10 önermezseniz sevinirim iki kere denedim sürekli sorun çıkarttı.

AVG kullanmanı öneririm. Bu arada keşke Windows 8.1 bir yapsaydın. Windows 7'de çok şeyin desteği kesildi.

Aslında o bilgisayara Windows 10 LTSC 2021 kurmanı öneririm. Çünkü ekran kartın ve RAM'ın Windows 10'u destekliyor.

Güncelleme: Hocam Windows 10'da ne gibi sorunlar çıkarttı belki yardımcı olabilirim.

AVG kullanmanı öneririm. Bu arada keşke Windows 8.1 bir yapsaydın. Windows 7'de çok şeyin desteği kesildi.

Aslında o bilgisayara Windows 10 LTSC 2021 kurmanı öneririm. Çünkü ekran kartın ve RAM'ın Windows 10'u destekliyor.

Güncelleme: Hocam Windows 10'da ne gibi sorunlar çıkarttı belki yardımcı olabilirim.

Hangi birini söyleyeyimm bilmiyorum. Garip bir yavaşlama oluyor. Uygulamalar basit bir şeyde göçüyor.

En iyisi budur...

Kasmaz...

Oyun modu var, oyuna girdiğinizde kendini askıya alır.

Bulut Antivirüs özelliğindedir.Veritabanı kendi sunucusnda bulunur, kendini senkonize eder.

Çevrimdışı ortam'da pasif duruma geçer,(sistemi korur ama en veritaban kaydının .cfg dosyası üzerinden)

Lisans = free'dir.Üreticinin web sayfasında ücretsiz bir hesap oluşturursunuz ve e-mail hesabınıza lisans anahtarınız gelir.

Dosya Ekleri

• anti-1.png
    anti-1.png
    961,7 KB · Görüntüleme: 78
  • anti-2.png
    anti-2.png
    269,2 KB · Görüntüleme: 74
  • anti-3.png
    anti-3.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 80

Technopat Haberler

Geri