Windows 7 için hız olarak GPT VS MBR

600583

Centipat
Başlıkta yazdığım gibi, Windows 7 için MBR mi daha hızlı GPT mi hızlı? Ona göre MBR Ya da GPT kuracağım. Format atıyorum sürekli, şu an Home Basic kuracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta yazdığım gibi, Windows 7 için MBR mi daha hızlı GPT mi hızlı? Ona göre MBR'ya da GPT kuracağım. Format atıyorum sürekli, şu an Home Basic kuracağım.

En hızlısı ikisi de değil, W7Ö birimidir. Windows 7 öldü. Sisteminiz kaldırıyorsa Windows 10 kurun. İlla Windows 7 diyorsanız, bilgisayarınız yeni ise (UEFI ise) GPT. Eskiyse GPT kuramazsınız zaten. Direk MBR.

Önerim Professional kurup ESU Bypass yapman.

Mbr ve gptnin performansa en ufam etkisi yok. Tek farkı gpt disk olursa bir disk bölümü 2 tb üzeri yapılabiliyor. Başka da farkı yok.

Yok Eski değil HP Marka 2016 celeron işlemcili

MBR ve GPT'nin performansa en ufam etkisi yok. Tek farkı GPT disk olursa bir disk bölümü 2 TB üzeri yapılabiliyor. Başka da farkı yok.

Hocam profil resminizi bir YouTube kanalına benzettimde, Windows sürümleriyle ilgili videolarınızın olduğu bir kanalınız var mıydı acaba?

Hocam profil resminizi bir YouTube kanalına benzettimde, Windows sürümleriyle ilgili videolarınızın olduğu bir kanalınız var mıydı acaba?
Bahadır EnderGround, benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…