Windows 7 için Microsoft Excel 2013 nasıl indirilir?

abntys

Hectopat
Daha fazla  
Windows 7 için Microsoft Excel 2013 arıyorum. Sanırım bedava olması gerek ama indirdiğim hiçbir dosya çalışmıyor.
Link verebilecek kimse var mı veya nereden indirebileceğime dair ipucu?

Office olarak indirebilirsiniz. Tek olarak görmedim. Bizim araca bakabilirsiniz.
Excel ücretsiz bir program değil. İndirdiğiniz dosyalar da muhtemelen korsan linkler. Ücretli bir programın ücretsiz linki varsa bu korsandır burada da korsan paylaşımı doğal olarak yasak.
İndirmek ücretsiz. Fakat kullanmak için bir süre sonra lisans ister. Korsan olayı da burada devreye girer. Bunun için destek vermeyiz. Uygun bir lisans alması gerekir.
Excel ücretsiz bir program değil. İndirdiğiniz dosyalar da muhtemelen korsan linkler. Ücretli bir programın ücretsiz linki varsa bu korsandır burada da korsan paylaşımı doğal olarak yasak.
İndirmek ücretsiz. Fakat kullanmak için bir süre sonra lisans ister. Korsan olayı da burada devreye girer. Bunun için destek vermeyiz. Uygun bir lisans alması gerekir.

Office olarak indirebilirsiniz. Tek olarak görmedim. Bizim araca bakabilirsiniz.

Satın alınca da zaten indirme linki geliyor o yüzden ücretsiz sanarak indirmesin diye belirttim :) Dediğiniz gibi yoksa 1 ay deneme sunuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı