E eym9 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Windows 7 (Home Premium) için eklentisiz üretsiz bir Photoshop lazım. Bir yerde görmüştüm ama onu bulamıyorum. Öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2020
Arkadaşlar Windows 7 (Home Premium) için eklentisiz üretsiz bir Photoshop lazım. Bir yerde görmüştüm ama onu bulamıyorum. Öneriniz var mı?
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #2 eym9 dedi: Arkadaşlar Windows 7 (Home Premium) için eklentisiz üretsiz bir Photoshop lazım. Bir yerde görmüştüm ama onu bulamıyorum. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir şey var denk gelmiştim sizde bakmak istersiniz belki hiç kullanmadım ama. Ücretsiz çevrimiçi fotoğraf düzenleyici | Adobe Photoshop Express
eym9 dedi: Arkadaşlar Windows 7 (Home Premium) için eklentisiz üretsiz bir Photoshop lazım. Bir yerde görmüştüm ama onu bulamıyorum. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir şey var denk gelmiştim sizde bakmak istersiniz belki hiç kullanmadım ama. Ücretsiz çevrimiçi fotoğraf düzenleyici | Adobe Photoshop Express
E eym9 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #3 Jobs dedi: Şöyle bir şey var denk gelmiştim sizde bakmak istersiniz belki hiç kullanmadım ama. Ücretsiz çevrimiçi fotoğraf düzenleyici | Adobe Photoshop Express Genişletmek için tıkla... Peki bildiğiniz bir uygulama var mı ?
Jobs dedi: Şöyle bir şey var denk gelmiştim sizde bakmak istersiniz belki hiç kullanmadım ama. Ücretsiz çevrimiçi fotoğraf düzenleyici | Adobe Photoshop Express Genişletmek için tıkla... Peki bildiğiniz bir uygulama var mı ?
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #4 eym9 dedi: Peki bildiğiniz bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Malaasef Photoshop uygulaması hiç kullanmıyorum sadece önceden gördüğümü işinize yarar diye paylaştım.
eym9 dedi: Peki bildiğiniz bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Malaasef Photoshop uygulaması hiç kullanmıyorum sadece önceden gördüğümü işinize yarar diye paylaştım.
E eym9 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #5 Jobs dedi: Malaasef Photoshop uygulaması hiç kullanmıyorum sadece önceden gördüğümü işinize yarar diye paylaştım. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkürler beli bilen birisi gelir tavsiye ettiğiniz şeyi kullanmaya başladım bile.
Jobs dedi: Malaasef Photoshop uygulaması hiç kullanmıyorum sadece önceden gördüğümü işinize yarar diye paylaştım. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkürler beli bilen birisi gelir tavsiye ettiğiniz şeyi kullanmaya başladım bile.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #6 eym9 dedi: Yardımlarınız için teşekkürler beli bilen birisi gelir tavsiye ettiğiniz şeyi kullanmaya başladım bile. Genişletmek için tıkla... İşinize yaradıysa ne mutlu bana crackli kullanmaktan iyidir
eym9 dedi: Yardımlarınız için teşekkürler beli bilen birisi gelir tavsiye ettiğiniz şeyi kullanmaya başladım bile. Genişletmek için tıkla... İşinize yaradıysa ne mutlu bana crackli kullanmaktan iyidir
E eym9 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #7 Jobs dedi: İşinize yaradıysa ne mutlu bana crackli kullanmaktan iyidir Genişletmek için tıkla... Bence kendi tavsiyenizi siz de kullanın, iş görür.
Jobs dedi: İşinize yaradıysa ne mutlu bana crackli kullanmaktan iyidir Genişletmek için tıkla... Bence kendi tavsiyenizi siz de kullanın, iş görür.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #8 eym9 dedi: Bence kendi tavsiyenizi siz de kullanın, iş görür. Genişletmek için tıkla... Bir gün işim düşerse neden olmasın
eym9 dedi: Bence kendi tavsiyenizi siz de kullanın, iş görür. Genişletmek için tıkla... Bir gün işim düşerse neden olmasın