Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 325 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #51 Emre Çınar 56 dedi: Hocam bir düşünün Linux kurdum ama bana çok larmaşık geldi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam çoook karmaşık ama çözebilirim sanırım çünkü bıktım artık bu şeylerden.
Emre Çınar 56 dedi: Hocam bir düşünün Linux kurdum ama bana çok larmaşık geldi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam çoook karmaşık ama çözebilirim sanırım çünkü bıktım artık bu şeylerden.
E Emre Çınar 56 Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 180 Çözümler 1 23 Nisan 2024 #52 Gold_Kemalist dedi: Evet hocam çok karmaşık ama çözebilirim sanırım çünkü bıktım artık bu şeylerden. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ben kozlarımı oynadım hocam
Gold_Kemalist dedi: Evet hocam çok karmaşık ama çözebilirim sanırım çünkü bıktım artık bu şeylerden. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ben kozlarımı oynadım hocam
Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 325 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #53 The Shorekeeper dedi: Steam'den kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam proton Engine nedir? Emre Çınar 56 dedi: Siz bilirsiniz ben kozlarımı oynadım hocam. Genişletmek için tıkla... Windows 7'den deneseniz olmaz mı hocam.
The Shorekeeper dedi: Steam'den kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam proton Engine nedir? Emre Çınar 56 dedi: Siz bilirsiniz ben kozlarımı oynadım hocam. Genişletmek için tıkla... Windows 7'den deneseniz olmaz mı hocam.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2024 #54 Gold_Kemalist dedi: Hocam proton Engine nedir? Genişletmek için tıkla... Bu ayrı bir konu. Bu konu altında cevaplamam doğru olmaz.
Gold_Kemalist dedi: Hocam proton Engine nedir? Genişletmek için tıkla... Bu ayrı bir konu. Bu konu altında cevaplamam doğru olmaz.
E Emre Çınar 56 Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 180 Çözümler 1 23 Nisan 2024 #55 Gold_Kemalist dedi: Hocam proton Engine nedir? Windows 7'den deneseniz olmaz mı hocam. Genişletmek için tıkla... Windows 7'den bir deneyeyim hocam Emre Çınar 56 dedi: Windows 7'den bir deneyeyim hocam Genişletmek için tıkla... Ama DirectX 9'da kalırsınız bu da düşük performansa sebep olur
Gold_Kemalist dedi: Hocam proton Engine nedir? Windows 7'den deneseniz olmaz mı hocam. Genişletmek için tıkla... Windows 7'den bir deneyeyim hocam Emre Çınar 56 dedi: Windows 7'den bir deneyeyim hocam Genişletmek için tıkla... Ama DirectX 9'da kalırsınız bu da düşük performansa sebep olur
Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 325 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #56 Emre Çınar 56 dedi: Windows 7'den bir deneyeyim hocam. Ama DirectX 9'da kalırsınız bu da düşük performansa sebep olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam ekran kartı DirectX 11 destekliyor ama.
Emre Çınar 56 dedi: Windows 7'den bir deneyeyim hocam. Ama DirectX 9'da kalırsınız bu da düşük performansa sebep olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam ekran kartı DirectX 11 destekliyor ama.
E Emre Çınar 56 Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 180 Çözümler 1 23 Nisan 2024 #57 Gold_Kemalist dedi: Nasıl hocam ekran kartı DirectX 11 destekliyor ama. Genişletmek için tıkla... Windows 7 Max DirectX 9 desteği var
Gold_Kemalist dedi: Nasıl hocam ekran kartı DirectX 11 destekliyor ama. Genişletmek için tıkla... Windows 7 Max DirectX 9 desteği var
Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 325 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #58 Emre Çınar 56 dedi: Windows 7 Max DirectX 9 desteği var. Genişletmek için tıkla... Yanlışınız var hocam DirectX 11 Windows 7 zamanında çıktı ve en büyük artısı buydu.
Emre Çınar 56 dedi: Windows 7 Max DirectX 9 desteği var. Genişletmek için tıkla... Yanlışınız var hocam DirectX 11 Windows 7 zamanında çıktı ve en büyük artısı buydu.
E Emre Çınar 56 Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 180 Çözümler 1 23 Nisan 2024 #59 Gold_Kemalist dedi: Yanlışınız var hocam DirectX 11 Windows 7 zamanında çıktı ve en büyük artısı buydu. Genişletmek için tıkla... Hocam aklım kaymış özür dilerim Emre Çınar 56 dedi: Hocam aklım kaymış özür dilerim Genişletmek için tıkla... Vista'ya gitmiş kafam
Gold_Kemalist dedi: Yanlışınız var hocam DirectX 11 Windows 7 zamanında çıktı ve en büyük artısı buydu. Genişletmek için tıkla... Hocam aklım kaymış özür dilerim Emre Çınar 56 dedi: Hocam aklım kaymış özür dilerim Genişletmek için tıkla... Vista'ya gitmiş kafam
Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 325 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #60 Emre Çınar 56 dedi: Hocam aklım kaymış özür dilerim. Vista'ya gitmiş kafam. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam Windows XP bakalım isterseniz XD
Emre Çınar 56 dedi: Hocam aklım kaymış özür dilerim. Vista'ya gitmiş kafam. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam Windows XP bakalım isterseniz XD