Windows 7 ile oynanacak oyunlar

Bir çocuk

Hectopat
11 yıllık Windows 7 işletim sistemli Toshiba Satellite var. 30 GB yer var RAM kapasitesini hatırlamıyorum. Intel Core Duo Inside işlemci. Bu laptop ile ne oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
SRO, 1-2 eski Total War oyunu, Minecraft 1.8.9 (oda en fazla), StarCraft , Red Alert 2 (@körbiginar belirtmiş zaten), Portal 1-2, Half-Life serisi(alyx hariç),Mount & Blade Warband ve Favorim Ateş ve Kılıç, Papers please gibi 2d oyunlar olabilir, Fallout 1-2-Shelter (belki 3) Risk Global Domination çok eğlenceli bi strateji oyunu, CS 1.6 (cs go da deneyebilirsin 4:3 de.

Son düzenleme:
11 yıllık Windows 7 işletim sistemli Toshiba Satellite var. 30 GB yer var RAM kapasitesini hatırlamıyorum. Intel Core Duo Inside işlemci. Bu laptop ile ne oynayabilirim?

Mafia 2 ama classic olanı.
CS 1.6.

selam arkadaşlar bn youtuba başlıycam oyun onerirmisiniz windows7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…