Windows 7 Intel AMD arası geçiş yapma

Kivalo

Megapat
Daha fazla  
Dostlar uzun zamandır şu olayı çözmeye çalışıyorum. Alırken 4 gb ram 2 gb amd radeon hd 8500 paylaşımsız ekran kartı yazıyordu. W8 di ben onu W7 yaptım ancak daha sonra gördümki bilgisayarda sadece intel kartı var amd yok, üstüne amdyi kurdum ancak pc hala intel gösteriyor. Dxdiagda intel HD Graphics family diye gösteriyor. Aygıt yöneticisinde ikisi de yüklü gözüküyor ancak inteli devre dışı bıraktığımda amdyi kullanmıyor. Toplam bellek, 3848 olarak gözüküyor, acaba iki ekran kartını aynı anda yüklediğim içinmi böyle. Oyunlarda otomatik ayarlama kısmı yaptığımda tüm özellikleri maximum ayarlıyor ancak oyunun içine girdiğimde kasmalar oluyor. Bütün oyunlar 800x600 oynamak zorunda kalıyorum kasma olmuyor ancak ekran yanlardan basık olduğu için yarım ekranda oynayabiliyorum. Amdyi kullnamıyormuyum yoksa kullanıyorum da yetersiz mi bir türlü çözemedim yorumlarınızı bekliyorum.

Amd Catalayst Control Center'de değiştirilebilir grafikler adlı bir seçenek olması gerekiyor.O seçenekten Amd Harici Ekran Kartını seçmeyi dene,muhtemelen düzelecektir.

Amd Catalayst Control Center'de değiştirilebilir grafikler adlı bir seçenek olması gerekiyor.O seçenekten Amd Harici Ekran Kartını seçmeyi dene,muhtemelen düzelecektir.
Control center var ancak değiştirilebilirde yüksek performanslı cpu olmaıs gerekiyor araştırmalarıma göre ancak o olmadığı için geçiş yapamıyorum ona.

Windows 8/8.1'de böyle bir sıkıntı varmıydı?

Birde Windows 7'de güç seçenekleri kısmından yüksek performans seçeneğini seçmeyi dene bu şekilde sorunu çözen arkadaşlar olmuş.

Windows 8/8.1'de böyle bir sıkıntı varmıydı?

Birde Windows 7'de güç seçenekleri kısmından yüksek performans seçeneğini seçmeyi dene bu şekilde sorunu çözen arkadaşlar olmuş.
Şöyle ki; Ben laptop geldiği ilk gün w8 ingilizce olduğu ve daha önce kullanmadığım için, w7 yaptım pcyi, yani böyle geçişli ekran kartı olduğundan haberim yoktu. Daha sonra farkettim bu durumu her yerde intelin adı geçiyordu. Araştırdım geçişli olduğunu öğrendim şimdi düzeltmeye çalışıyorum, yani w8 de nasıl olduğunu hatırlamıcak kadar kısa süre kullanıp formatladım. Yüksek performanslı cpu diye bi seçenek yazmış herkes fakat o yok bende.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı