Çözüldü Windows 7 Intel HD Graphics 4000 kurulum yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

guneralp

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kavaklıdere, Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Laptop Windows 8.1'di ancak bazı sorunlardan ötürü Windows 7'ye dönüş yapma kararı aldım. Ancak her sürücüyü kurmama rağmen bilgisayar Intel HD Graphics 4000 sürücüsünü kuramıyor.

Kurulumda yayıncı doğrulanamıyor hatası veriyor, yine de yükle dememe rağmen kurmuyor?

Sebebi ne olabilir? Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Aşağıya laptopun sistem özelliklerini bırakıyorum.

İşlemci: Intel Core i5 3317U CPU @ 1.70 GHz
RAM: 4 GB DDR3 1600 MHz.
Ekran kartı: NVIDIA GT620M, Intel HD Graphics 4000.
İşletim sistemi: Windows 7 Home Premium 64-Bit.

Merhaba arkadaşlar,
Laptop Windows 8.1'di ancak bazı sorunlardan ötürü Windows 7'ye dönüş yapma kararı aldım. Ancak her sürücüyü kurmama rağmen bilgisayar Intel HD Graphics 4000 sürücüsünü kuramıyor.

Kurulumda yayıncı doğrulanamıyor hatası veriyor, yine de yükle dememe rağmen kurmuyor?

Sebebi ne olabilir? Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Aşağıya laptopun sistem özelliklerini bırakıyorum.

İşlemci: Intel Core i5 3317U CPU @ 1.70 GHz
RAM: 4 GB DDR3 1600 MHz.
Ekran kartı: NVIDIA GT620M, Intel HD Graphics 4000.
İşletim sistemi: Windows 7 Home Premium 64-Bit.

Windows 7'ye neden geçtiniz? Ben size o sistemde 8.1 öneririm, bir arkadaşımın laptopu Windows 7 idi ve yaklaşık 60-70 saniyede açılıyordu. 8.1'e geçince 30 saniyeye kadar düştü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı