sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.829 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Temmuz 2023 #1 Windows 7'yi her indirmeye çalıştığımda yukarıdaki hatayı alıyorum. Sürücülerini indirdim gene olmadı. Hiçbir şekilde geçilmiyor ekran. Yardımcı olabilir misiniz?
Windows 7'yi her indirmeye çalıştığımda yukarıdaki hatayı alıyorum. Sürücülerini indirdim gene olmadı. Hiçbir şekilde geçilmiyor ekran. Yardımcı olabilir misiniz?
İzmirli Gurme Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 Bu hatayı tam olarak nerede alıyorsunuz? Windows 7 ISO'su indirirken Intel ile ilgili bir hata almak bana biraz anormal geldi.
Bu hatayı tam olarak nerede alıyorsunuz? Windows 7 ISO'su indirirken Intel ile ilgili bir hata almak bana biraz anormal geldi.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.829 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Temmuz 2023 #3 İzmirli Gurme dedi: Bu hatayı tam olarak nerede alıyorsunuz? Windows 7 ISO'su indirirken Intel ile ilgili bir hata almak bana biraz anormal geldi. Genişletmek için tıkla... ISO indirken değil hocam. setup.exe'den çalıştırınca disk seçerkenki bölüm.
İzmirli Gurme dedi: Bu hatayı tam olarak nerede alıyorsunuz? Windows 7 ISO'su indirirken Intel ile ilgili bir hata almak bana biraz anormal geldi. Genişletmek için tıkla... ISO indirken değil hocam. setup.exe'den çalıştırınca disk seçerkenki bölüm.
İzmirli Gurme Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #4 Kurulumu Windows içinden mi başlatıyorsunuz?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.829 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Temmuz 2023 #5 İzmirli Gurme dedi: Kurulumu Windows içinden mi başlatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. USB üzerinden başlatsam da durum aynı. Hocam bari siz yardım edin hiç bir yerde kaynak yok.
İzmirli Gurme dedi: Kurulumu Windows içinden mi başlatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. USB üzerinden başlatsam da durum aynı. Hocam bari siz yardım edin hiç bir yerde kaynak yok.