smitg12 Kilopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 303 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #1 Telefondan Speedtest yaptığım zaman hızım normal, yani 12 Mbps çıkıyor. Fakat laptopumda maksimum 4 Mbps alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2021
Telefondan Speedtest yaptığım zaman hızım normal, yani 12 Mbps çıkıyor. Fakat laptopumda maksimum 4 Mbps alıyorum.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 10 Mayıs 2021 #2 smitg12 dedi: Telefondan Speedtest yaptığım zaman hızım normal, yani 12 Mbps çıkıyor. Fakat laptopumda maksimum 4 Mbps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi üzerinden bağlanıyorsanız olması muhtemel USB kablo ile bağlayıp tekrar sonucu paylaşır mısınız?
smitg12 dedi: Telefondan Speedtest yaptığım zaman hızım normal, yani 12 Mbps çıkıyor. Fakat laptopumda maksimum 4 Mbps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi üzerinden bağlanıyorsanız olması muhtemel USB kablo ile bağlayıp tekrar sonucu paylaşır mısınız?
smitg12 Kilopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 303 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #3 Silinen üye dedi: Wi-Fi üzerinden bağlanıyorsanız olması muhtemel USB kablo ile bağlayıp tekrar sonucu paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... USB kablo derken? Normalde 12 Mbps alıyordum laptopta fakat şimdi 4 Mbps alıyorum.
Silinen üye dedi: Wi-Fi üzerinden bağlanıyorsanız olması muhtemel USB kablo ile bağlayıp tekrar sonucu paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... USB kablo derken? Normalde 12 Mbps alıyordum laptopta fakat şimdi 4 Mbps alıyorum.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 10 Mayıs 2021 #4 smitg12 dedi: USB kablo derken? Normalde 12 Mbps alıyordum laptopta fakat şimdi 4 Mbps alıyorum. Genişletmek için tıkla... USB kablo yardımı ile telefonu bağlayıp internet paylaşımı USB ile bağla seçeneği olur ona basın bir de öyle deneyin.
smitg12 dedi: USB kablo derken? Normalde 12 Mbps alıyordum laptopta fakat şimdi 4 Mbps alıyorum. Genişletmek için tıkla... USB kablo yardımı ile telefonu bağlayıp internet paylaşımı USB ile bağla seçeneği olur ona basın bir de öyle deneyin.