Windows 7 internet sürücüsü nasıl indirilir?

Yok olmaz, hafıza kartı ile de atamazsın onu da yüklemen lazım heralde. CD kullanman gerekiyor.

PC'ye internetten dolayı indiremem. Başka PC'ye indirsem bile USB driveri istiyor.
Hayır hayır bunun için driver'ı olmayan bilgisayarı kullanmaya gerek yok, şimdi sıkıntısı olmayan bir bilgisayarın karşısına geç ve Windows 7 ISO dosyası ve NTlite programını indir ve NTlite programını kullanarak o ISO dosyasını düzenle ve düzenlediğin ISO dosyası ile tekrar format at. NTlite ISO dosyasını düzenlerken içine gerekli driverları koymanı sağlayabiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaş usb takamıyor hocam. Format atamıyor yani.

Arkadaş usb takamıyor hocam. Format atamıyor yani.
Format atması için driver yüklemesine gerek yokki, tek yapması gereken boot menu'ye girmek.
Ama NTlite'ı kullanmak için başka bir bilgisayara ihtiyacı var.

Format atması için driver yüklemesine gerek yokki, tek yapması gereken boot menu'ye girmek.
Boot menüsüne girdi diyelim. USB seçmeyecek mi? Arkadaş format atmayacak. USB 3.0 sürücüsünü yüklemesi lazım. Ondan sonra internet sürücülerini yükler.

Format atması için boot menu'de USB'yi seçmesi lazım, evet ve bunun için Windows driverlarını kurmasına gerek yok.
Hocam arkadaşın bilgisayarı USB 3.0 görmüyor. Oradan format bile atamaz. Görmez bilgisayar. Windows açıldıktan sonra sürücüsünü yüklerse kullanmaya başlayabilir.

Hocam arkadaşın bilgisayarı USB 3.0 görmüyor. Oradan format bile atamaz. Görmez bilgisayar. Windows açıldıktan sonra sürücüsünü yüklerse kullanmaya başlayabilir.
Dur en iyisi ben bir daha anlatayim.

Şimdi adamın hiç bir driverı yok değil mi?
Ben de diyorumki, başka bir bilgisayarın başına geçsin ve o bilgisayara NTlite adındaki bir programı yükleyerek Windows'un yüklemesini sağlayan ISO dosyasını düzenlesin, NTlite Windows'un yüklenmesini sağlayan ISO'suna driverları entegre etmeni sağlayabiliyor. Artık Custom ISO hazır, şimdi o Custom ISO'yu bir flash belleğe flashlasın, sonra o flash belleği kullanarak hiç driverları olmayan bilgisayara format atsın. Bilgisayarın boot menu'de iken USB'yi görmesi için herhangi bir driver yüklemene gerek yok.

Ben en yukarda yazdım USB 3.0 modifiyeli Windows ile format atın diye. Ancak arkadaş görmediğini söyledi. O şekilde ilerleme yaptım. CD'ye usb sürücüsünü atıp yükledikten sonra her şeyi yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…