F FrostBlue Hectopat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2016 #1 Merhabalar, 2016 senesinin 3. çeyreğine giriş yaparken halen 'Pencere7' isimli işletim sistemini kullanan kişilerin; Tercih sebeplerini açıklaması rica olunur. İyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2016
Merhabalar, 2016 senesinin 3. çeyreğine giriş yaparken halen 'Pencere7' isimli işletim sistemini kullanan kişilerin; Tercih sebeplerini açıklaması rica olunur. İyi forumlar.
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2016 #2 Windows 10 kullanıyorum. Windows 7 kullanıyor olsam; - Windows 10'daki mobilden devşirme gereksiz özelliklere sahip olmaması. - Daha az kişisel olması. nedenlerini sunardım.
Windows 10 kullanıyorum. Windows 7 kullanıyor olsam; - Windows 10'daki mobilden devşirme gereksiz özelliklere sahip olmaması. - Daha az kişisel olması. nedenlerini sunardım.
wuboys1 Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 363 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2016 #3 DX 12'den yararlanmak için mecbur Win 10'na geçeceksiniz lama cimi yok. ))
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 2 Ağustos 2016 #4 FrostBlue dedi: Merhabalar, 2016 senesinin 3. çeyreğine giriş yaparken halen 'Pencere7' isimli işletim sistemini kullanan kişilerin; Tercih sebeplerini açıklaması rica olunur. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Şuan kullanmıyorum, ama; -Vista faciasından sonra ilaç gibi gelmesi, -İlk kez Aero ara yüz kullanılması -Ve o meşhur başlat butonu... Pencere 7 hala kalbimizin bir köşesinde...
FrostBlue dedi: Merhabalar, 2016 senesinin 3. çeyreğine giriş yaparken halen 'Pencere7' isimli işletim sistemini kullanan kişilerin; Tercih sebeplerini açıklaması rica olunur. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Şuan kullanmıyorum, ama; -Vista faciasından sonra ilaç gibi gelmesi, -İlk kez Aero ara yüz kullanılması -Ve o meşhur başlat butonu... Pencere 7 hala kalbimizin bir köşesinde...