A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 15 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Uygun vakit bulmuşken çekeyim dedim. Teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba arkadaşlar. Uygun vakit bulmuşken çekeyim dedim. Teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Onur Tetter Hectopat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #2 Çok teşekkür ederim, sayende yeni bilgisayar masrafından kurtuldum.
alperen262012 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #3 Keşke video çekmeseydin