Windows 7 ISO 64 Bit nereden bulunur?

• Konuyu başlatan DOGE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 4.237

DOGE

Femtopat
Daha fazla  
Çalışan 64 Bit istiyorum. İllaki Ultimate olmasına gerek yok. 64 Bit Windows 7 ISO dosyası gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan indirmek için ürün anahtarına ihtiyacınız var.
Key'leri kabul etmiyormuş o yüzden buradan indirin.

Son düzenleme:

Bunu yüklersem hata verir mi birçok sefer yükleme ekranını bile açmadı her şeyi düzgün yapmama rağmen.

Sizin verdiğiniz ISO dosyasını önceden yükledim denedim hatalı.

Bunu yüklersem hata verir mi birçok sefer yükleme ekranını bile açmadı her şeyi düzgün yapmama rağmen.

Sizin verdiğiniz ISO dosyasını önceden yükledim denedim hatalı.

Anladım hocam elimde kesin olarak çalışan bir Win7 64 Bit var, ama boyutu 5 GB. Bir yere upload etmek çokça üzün sürecektir.

Olsun.

Anladım hocam elimde kesin olarak çalışan bir Windows 7 64 Bit var, ama boyutu 5 GB. Bir yere upload etmek çokça üzün sürecektir.

Verirsen sevinirim.
ve
Anladım hocam elimde kesin olarak çalışan bir Win7 64 Bit var, ama boyutu 5 GB. Bir yere upload etmek çokça üzün sürecektir.
verebilirseniz tabii
Anladım hocam elimde kesin olarak çalışan bir Windows 7 64 Bit var, ama boyutu 5 GB. Bir yere upload etmek çokça üzün sürecektir.

Bu arada ben yine Windows 7 Ultimate 64 Bit August 2018 buldum 5GB yine bunu deneyeceğim indirdim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı