Sistemim berbat 6 GB RAM ile ve HDD ile geçinemiyorum Windows 10 baya bir yordu beni evet biliyorum Windows 7 destek yok ama ihtiyacım var? O lanet olası Windows 7. ISO dosyasına elinde olan güvenilir orijinal biri yardımcı olabilir mi? Sistemim MBR ve UEFI değil eski BIOS Rufus ayarlarım bu şekilde sadece Windows 7.ISO dosyası lazım.İçinden koparsa yardımcı olabilirsin
Sistemim berbat 6 GB RAM ile ve HDD ile geçinemiyorum Windows 10 bayağı bir yordu beni evet biliyorum Windows 7 destek yok ama ihtiyacım var? O lanet olası Windows 7. ISO dosyasına elinde olan güvenilir orijinal biri yardımcı olabilir mi? Sistemim MBR ve UEFI değil eski BIOS Rufus ayarlarım bu şekilde sadece Windows 7.ISO dosyası lazım. İçinden koparsa yardımcı olabilirsin .
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...