Sp1 kurulum diski IDE desteklemiyor bayağı eski bir Thinkpad R50E'ye kuracağım yani SATA kullanmak gibi bir seçeneğim yok. SP1'ın IDE desteklemediğini nereden biliyorsun diyecekseniz diskte problem yok boot sector vb. yok 7 kurmadan önce XP'den baktım. Zaten XP problemsiz çalışıyordu disk sağlam. Orijinal Windows 7 ISO dosyası nereden bulabilirim? Professional veya Home Premium olabilir.
Technopat tarafından hazırlanan tüm Windows 7 ISO dosyalarının arşivi. Şifre: technopat2011 ISO Dosyaları Link Windows 7 Enterprise SP1 x64 TR İndirmek İçin Tıklayınız Windows 7 Enterprise SP1 x86 TR İndirmek İçin Tıklayınız Windows 7...
Technopat tarafından hazırlanan tüm Windows 7 ISO dosyalarının arşivi. Şifre: technopat2011 ISO Dosyaları Link Windows 7 Enterprise SP1 x64 TR İndirmek İçin Tıklayınız Windows 7 Enterprise SP1 x86 TR İndirmek İçin Tıklayınız Windows 7...
Archive.org'dan arşiv buldum deneyeceğim fakat yine de teşekkür ederim. Peki SP1'a NTLite falan ile IDE sürücülerini kurulumda kurmasını sağlayabilir miyim?
Archive.org'dan arşiv buldum deneyeceğim fakat yine de teşekkür ederim. Peki SP1'a NTLite falan ile IDE sürücülerini kurulumda kurmasını sağlayabilir miyim?
Zaten buradan indiriyordum hocam. Umarım Vista'ya kalmam. Vista kalmak istememe sebebim Steam için patcher lazım ve patcher çalışmıyor. 7'de gerekmeden doğrudan çalışıyor. Ne oynayacaksın diyecekseniz HL2.