Windows 7 ISO dosyası yazdırmak

CVRTOON

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlığa tam ne yazacağımı bulamadım. Kısaca Windows 7 Pro kurulu bilgisayarıma Linux Mint kurdum çift işletim sistemi olarak. Ama ben Linux Mint'i USB belleğe kurmuşum. Sonra Windows 7 dosya yöneticisine girip 2 tane yeri sildim. Hata aldım. Bunu onarmak için Windows 7 ison dosyasının USB'ye yazdırman gerekiyor ki ben de başka bilgisayar yok. O yüzden WoeUSB ile Windows 7 ISO dosyasını yazdırmam lazım. Ama ben de başka USB bellek yok. O yüzden başka bir işletim sistemi kurmam lazım. Ve verilerini kaybetmemem lazım. Bunu nasıl yapabilirim?
Başlık şu olacaktı Linux kurulu bilgisayar bilgilerini kaybetmeden yeni bir işletim sistemi kurmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO dosyasını yazdırmak için OTG kablonuz varsa telefona takıp Ventoy ile yazdırabilirsin. Eğer hiç başka cihazdan yazdırma şansın yoksa bir internet kafeye gidip halledebilirsin.

ISO dosyasını yazdırmak için OTG kablonuz varsa telefona takıp Ventoy ile yazdırabilirsin. Eğer hiç başka cihazdan yazdırma şansın yoksa bir internet kafeye gidip halledebilirsin.
Peki hocam bilgisayara yeni bir işletim sistemi kurup ordan da rufus indirip usb belleğe yazdırabilir miyim?

Hangi işletim sistemini kuracaksınız? Rufus Windows'ta çalışır.

Hangi işletim sistemini kuracaksınız? Rufus Windows'ta çalışır.
Windows XP tabi ki İnterneti kötü olduğun dan Windows XP kuracağım. Tabi zorunlu da değil. USB bellek ile kurmak zorun da olmadığım bir sistem olsa bana yeter. Tabi onu da Linux Mint üzerin den kurabilirsem.

Hocam Windows 7 den vaç geçebilirim zaten ben de Windows 7 İso dosyası var
Tamam işte direkt Linux'u Bilgisayara kurun. Çift işletim sistemi yapın. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Windows dosyalarının çalışmama ihtimali varsa bile kişisel verilerinizi kurtarırsınız.

Ya da bilgisayarcıya gidip kişisel verilerinizi silmeden Windows 7 kurdurtursunuz.

Hatanıza da şimdi bakıyorum.
Bu hatayı çözmenin en kısa yolu Windows’un CMD ekranına ulaşabilmek. Tabii ulaşabilmek için...

Devamı ve Kaynak: No Such Partition / Grub Rescue Hatası ve Çözümü | Ferzender Varli

Yani çözüm için buraya erişmemiz gerekiyor. Bu da şuan mümkün değil gibi duruyor.

Son düzenleme:
Bunu yapabilsem konuyu açmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…