Windows 7 ISO dosyasına, Driver eklemek!

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Bilgisayarıma her format attığımda tamı tamına 43 tane Driver yüklemek zorunda kalıyorum, bu da haliyle insanı canından bezdiriyor. Benim yapmak istediğim Windows 7 ISO dosyasına bu 43 Driver'ı gömmek böyle bir şey mümkün müdür? Yapılırsa nasıl yapabilirim? Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Chrome, WinRAR gibi programların ISO'da hazır gelmesini istiyorum düzgün format atmak için.

Hocam sizin bahsettiğiniz olay imaj atmak. Bir program var ama önerdiğimde linç yedim. Ben hala kurduğum sistemlerde kullanıyorum tık yok.

imaj hakkında Google'da aratırsanız daha iyi bilgi edinebilirsiniz. Ben Üniversite'de yapıyordum gerçekten kullanışlı.

Hocam sizin bahsettiğiniz olay imaj atmak. Bir program var ama önerdiğimde linç yedim. Ben hala kurduğum sistemlerde kullanıyorum tık yok.
Neden linç yediniz ki? Driver booster ise normaldir.

Bu işleri yapmak için NTLite adında bir program kullanılıyor bildiğim kadarıyla.

Sürücülerinizi ISO dosyanıza DISM ile entegre etmek gerçekten çok sorunlu bir işlem. Hatta Windows modifiyesi yapmak çok sorunlu. Gerçekten gereği yok. On yıldır bu işle uğraşıyorum ve verebileceğim en doğru tavsiye sürücülerinizi ve programlarınızı kurduğunuz sistemin yedeğini almak. Acronis veya Norton Ghost kullanabilirsiniz.​

Aynen Acronis kullanıyordum bende dilimin ucundaydı.
Norton Ghost'u bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…