ahmetbunul Yoctopat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #1 Tüm Windows 7 ISO dosyaları Linkten Home Premium sürümünü indirdim 64 Bit'lik. Şifre olarak Technopat yazıyorum fakat hatalı şifre diyor. Yeniden indiremiyorum çünkü Mobil veri ile indirdim. Bana zorluk olur. Rica etsem tekrar bakar mısınz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2023
Tüm Windows 7 ISO dosyaları Linkten Home Premium sürümünü indirdim 64 Bit'lik. Şifre olarak Technopat yazıyorum fakat hatalı şifre diyor. Yeniden indiremiyorum çünkü Mobil veri ile indirdim. Bana zorluk olur. Rica etsem tekrar bakar mısınz?
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 15 Eylül 2023 #2 Technopat'in t'sini küçük olarak yazmayı denediniz mi? Eğer öyle de olmuyorsa arkadaşlar konu sahibini etiketleyerek yardımcı olur diye düşünüyorum. Ya da ben etiketleyeyim @Enes3078
Technopat'in t'sini küçük olarak yazmayı denediniz mi? Eğer öyle de olmuyorsa arkadaşlar konu sahibini etiketleyerek yardımcı olur diye düşünüyorum. Ya da ben etiketleyeyim @Enes3078
ahmetbunul Yoctopat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #3 Küçük olunca oldu aga nasıl denememişim şaşırtıcı her şeyi denemiştim eyv KONU KAPATILMIŞTIR