Çözüldü Windows 7 ISO nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HayatYordu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana orijinal Windows 7 Ultimate orijinal ISO dosyası lazım. En sağlamından link verirseniz sevinirim.

Çözüm
ISO linkini direkt olarak vermeyin. Ek olarak ISO arşivimizi kullanabilirsiniz. Tüm ISO'lar orijinaldir ve SHA değerleri verilmiştir.

ben win 7 home prem oa mea ararıyorum fakat uzun zamandır bulamıyorum, etkinleştime anahtarım da var fakat hata veriyor. sıfır paket nerden bulabilirm ?

windows 7 kullanıyom virutial boxtan bişeyler denicem oyuzden indirdim ama kendi pcm de win 7

Belki bir işimiz var da 10-15 tane sanal bilgisayar kuruyoruz ve sistemi daha az zorlasın diye Windows 10 yerine Windows 7 kullanmak istiyoruz, önüne gelen de bir şey bilmeden yok W7 pişmanlıktır, yok artık destek yok. Adam W7 nereden indiririm demiş. Destekleyip desteklemediğini veya pişmanlık olup olmadığını değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…