Windows 7 ISO önerisi

FlosyPasha

Hectopat
Yer
Türkiye İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
Asus Prime B550M A CSM
XPG Gammix D30 2X8 GB 3200mhz
Asus TUF 3070 OC V2 8G
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
XPG Valor Air 600w 80+ Bronze
ID Cooling SE214XT
Meslek
Öğrenci
RAM
4+2 ddr3 1333 mhz cl7 ram
SSD veya HDD modeli
HP S600 120 GB SSD+320GB Hitachi HDD
Ekran kartı
HD5650
Anakart
HP Pavilion DV6 3101-et Laptop
İşlemci
i3 370M
Muhtemelen çoğunuz beni Enes hocamın sunduğu ISO'lara yönlendireceksiniz ama ben 3 kere farklı sürüm kursam da hepsinde sorun yaşadım, en son Windows 10 kurdum ama böyle daha kötü oldu. Günlerdir ISO bulamıyorum.

Ubuntu deneyebilirsiniz. Eski bir Windows sürümü kullanmaktan iyidir. Tabi ki yeni bilgiler öğrenmeniz gerekecek.

@550519 hocamın verdiği kaynaklar düzgünce çalışıyor, fakat verdiği kaynaklardan üsttekinde güncellemeler çalışmıyor. Zaten pek gerekli değil, yükledikten sonra şu güncellemeleri yükle.

Bir tanesi Discord .vs uygulamaların çalışması için bir tanesi .NET 4.8 için diğerlerini hatırlamıyorum.

Bunları yüklesen yeterli.

Hocam birde sorununuzu belirtirseniz ona göre yardımcı olmamız daha iyi olur.

Farklı problemler yaşadım onların haricinde ama onlar için de güncellemeler varmış ama Windows kurmama izin vermedi sonrasında Microsoft Security essentials kurdum tekrar aynı güncelleme hatasıyla çalışmadı.

Hocam komik gelebilir ama bazı makro programlarını Razer Synapse'i kuramamıştım bir de komik gelebilir ama Steam 0 byte sorunu da yaşadım bunun alakası yok diyeceksiniz ama HDD de eskiden kurduğum Windows 7 de 2 gün önce sorun yokken ben bu ISO'yu kurdum kuralı hiçbir şekilde oyun indiremedim sonrasında Windows 10 kurdum bu sorunlar çözüldü ama şu an hala kullanıyorum mecburiyetten ekran kartı problem çıkarıyor.

@FlosyPasha hocam Windows 7 yerine 8.1 kullanın, bütçeniz varsa RAM'i değiştirip yeni bir SSD alırsanız daha iyi olur.

@FlosyPasha hocam Windows 7 yerine 8.1 kullanın, bütçeniz varsa RAM'i değiştirip yeni bir SSD alırsanız daha iyi olur.

Hocam Windows 8 veya 8.1 kurunca kurduktan 10 dakika sonra kendi kendine kapanıyor ardından açmaya çalıştığımda sürekli BIOS ekranında takılı kalıp yeniden başlatıyor.

RAM'i 4+4 yapacağım zaten fazlasını işlemcim desteklemiyor ama neden SSD'yi değiştirmemi söylediniz kapasite olarak mı?

Daha kuvvetli bir SSD daha iyi performans verebilir. O yüzden dedi sanırım.

Daha kuvvetli bir SSD daha iyi performans verebilir. O yüzden dedi sanırım.

Kuvvetliden kastınız neydi hocam yaklaşık 2 sene önce laptop da HP diye almıştım yoksa PNY CS900 tavsiyesini çok fazla gördüm ve benim SSD'yi çöp olarak nitelendirmişlerdi ne fark ediyor.

Kuvvetliden kastınız neydi hocam yaklaşık 2 sene önce laptop da HP diye almıştım yoksa PNY CS900 tavsiyesini çok fazla gördüm ve benim SSD'yi çöp olarak nitelendirmişlerdi ne fark ediyor.
Açıkçası o kadar bilgim yok, fakat bazı SSD'ler daha kaliteli oluyormuş. Bende çok bilmiyorum o yüzden sizi de yanlış yönlendirmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…