Windows 7 ISO part dosyaları format için kullanmak

altunbahadr

Yoctopat
Daha fazla  
Windows'un 7 tüm sürümlerini içeren bir ISO formatında 5 adet sonradan ayrılmış part şeklinde dosya var. Bunları nasıl bir USB belleğe yükleyip format için kullanabilirim?
Şimdiden teşekkürler.
Technopat forum.

ISO olarak indirmediniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangi sürümü kurmak istiyorsunuz?

ISO dosyalarını indirdim Windows 7 86X ve 64X beraber yalnız indirdiğim sitede part part indirme linki vermişler ondan dolayı elimde 5 adet ISO formatında dosya var.

ISO dosyalarını indirdim Windows 7 86X ve 64X beraber yalnız indirdiğim sitede part part indirme linki vermişler ondan dolayı elimde 5 adet ISO formatında dosya.

Hangi sürümü kurmak istiyorsunuz?

Windows 7 64X 86X tüm sürümleri.

Heralde tüm Windows 7 sürümlerini indirmissiniz hangisini kurmak istiyorsanız Rufus'u indirin ve ISO'yu seçin flash belleğe yazdırın.

Heralde tüm Windows 7 sürümlerini indirmissiniz hangisini kurmak istiyorsanız Rufus'u indirin ve ISO'yu seçin flash belleğe yazdırın.
Hocam elimde 64 GB bellek aldım bunun için hepsini kursam daha sonra uğraşmasam olmaz mı?

Hocam elimde 64 GB bellek aldım bunun için hepsini kursam daha sonra uğraşmasam olmaz mı?

Bir tane kurabilirsiniz hangi Windows sürümünü kurmak istiyorsanız Rufus programını indirin ve açın flash belleği takın ardından ISO'yu seçin ve Baslat'a tıklayın bitince tamam deyin basın ve Windows 7 flash belleğe yazılmıs olacak sonra format atabilirsiniz.

Hocam verdiğim linke bir bakar mısınız? Buradaki görsellerde tüm versiyonları içeren görüntüler ve bilgiler var.

https://www.warezturkey.org/34856-windows-7-sp1-turkce-tum-surumler-tek-dvd-2015-indir.html

Hocam verdiğim linke bir bakar mısınız? Buradaki görsellerde tüm versiyonları içeren görüntüler ve bilgiler var.

https://www.warezturkey.org/34856-windows-7-sp1-turkce-tum-surumler-tek-dvd-2015-indir.html

Evet siz hepsini indirmissiniz zaten isminde yazar hangi sürüm olduğu bir tane ISO seçin ve flash belleğe yazdırın sonra format atabilirsiniz.

Bunun yerine tamamen orijinal ISO'larımızı indirebilirsiniz. Link aşağıda mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…