SierraMVP Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #1 Windows 7'mi kapatamıyorum, nedenini anlayamadım. ALT+F4 yaptım, olmadı. Başlat menüsünden kapatmayı denedim, olmadı. CMD'ye shutdown yazdım, olmadı. Ne yapacağım? Pilinin bitmesini bekliyorum, pili biterse otomatik kapanıyor diye. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2021
Windows 7'mi kapatamıyorum, nedenini anlayamadım. ALT+F4 yaptım, olmadı. Başlat menüsünden kapatmayı denedim, olmadı. CMD'ye shutdown yazdım, olmadı. Ne yapacağım? Pilinin bitmesini bekliyorum, pili biterse otomatik kapanıyor diye.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #2 Laptop ise güç düğmesine uzun basabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS SierraMVP Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 Emrella dedi: Laptop ise güç düğmesine uzun basabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır düzelttim Artı 0 Eksi
Emrella dedi: Laptop ise güç düğmesine uzun basabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır düzelttim
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #4 SierraMVP dedi: Tamamdır düzelttim. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttiğinizi belirtip, çözüldü olarak işaretler misiniz? Artı 0 Eksi
SierraMVP dedi: Tamamdır düzelttim. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttiğinizi belirtip, çözüldü olarak işaretler misiniz?