Morminder Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 125 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #1 Bilgisayar uzun süre açık kaldığında ( 3-4 saat) kapanmıyor. Kapat tuşuna bastıktan sonra yaklaşık 10 dakika boyunca bekliyorum kapanmıyor. Sebebi ne olabilir?
Bilgisayar uzun süre açık kaldığında ( 3-4 saat) kapanmıyor. Kapat tuşuna bastıktan sonra yaklaşık 10 dakika boyunca bekliyorum kapanmıyor. Sebebi ne olabilir?
KS KS Morminder Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 125 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #11 Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Sorun kendiliğinden çözüldü. Artı 0 Eksi
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 7 Haziran 2020 #12 Morminder dedi: Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Sorun kendiliğinden çözüldü. Genişletmek için tıkla... Attığım şeyi yaptıktan sonra mı çözüldü yoksa kendiliğinden mi? Ona göre en iyi cevabı kaldıracağım. Artı 0 Eksi
Morminder dedi: Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Sorun kendiliğinden çözüldü. Genişletmek için tıkla... Attığım şeyi yaptıktan sonra mı çözüldü yoksa kendiliğinden mi? Ona göre en iyi cevabı kaldıracağım.
KS KS Morminder Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 125 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #13 24099 dedi: Attığım şeyi yaptıktan sonra mı çözüldü yoksa kendiliğinden mi? Ona göre en iyi cevabı kaldıracağım. Genişletmek için tıkla... Tam yapacaktım fakat ondan sonra bir daha olmadı. Artı 0 Eksi
24099 dedi: Attığım şeyi yaptıktan sonra mı çözüldü yoksa kendiliğinden mi? Ona göre en iyi cevabı kaldıracağım. Genişletmek için tıkla... Tam yapacaktım fakat ondan sonra bir daha olmadı.