Windows 7 kasmıyor ama Windows 10 kasıyor

BugraHan72

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim 3.66 GB RAM'li Windows 7 sistemli bir laptop var bir tane de 4 GB RAM'li Windows 10 sistemli notebook var. Nedense Windows 7 rahatça kullanılırken Windows 10 bildiğin çöp gibi aşırı kasıyor. Nedenini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD varsa kasması normal olabilir. Windows 7 HDD ve eski sistemler için daha iyi. Windows 10 kadar ağır değil.

Kasması normal değil mi? Win 7 daha hafif bir sistem.

8.1 kurmanız daha mantıklı olacaktır 10 ağır bir işletim sistemidir bu arada 8.1 kurarken Home Single Language kurun.

Pro olsa.

8.1 kurmanız daha mantıklı olacaktır 10 ağır bir işletim sistemidir bu arada 8.1 kurarken Home Single Language kurun.
Knk yükledim kurdum ama bütün driverler farklı yani internete bağlan mıyo görüntü bağdaştırıcısı farklı

Son düzenleme:
Pro olsa.

Kanka yükledim kurdum ama bütün sürücüler farklı yani internete bağlan mıyor görüntü bağdaştırıcısı farklı.

İnternet sorunu için ayrı konu açın yüksek ihtimalle yardımcı olurlar bu konuda çok fazla sorun yaşayan var ama genelde çözülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…