O Oluapjpj Kilopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 736 Makaleler 3 20 Şubat 2019 #1 Evet keyi almadan format attım önceki keyi nasıl bulabilirim yardım edin? Casper marka bilgisayar.
Y yok gibin bisi Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Şubat 2019 #2 BIOS'a Gömülü Windows Ürün Anahtarını Bulun - Technopat Buyur. Edit: Adblock açıkken linke girilmiyor. Adblock varsa kapat.
BIOS'a Gömülü Windows Ürün Anahtarını Bulun - Technopat Buyur. Edit: Adblock açıkken linke girilmiyor. Adblock varsa kapat.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 20 Şubat 2019 #3 Oluapjpj dedi: Evet keyi almadan format attım önceki keyi nasıl bulabilirim yardım edin? Casper marka bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının kasasında veya dizüstü bilgisayar kullanıyorsan altında yazması lazım.
Oluapjpj dedi: Evet keyi almadan format attım önceki keyi nasıl bulabilirim yardım edin? Casper marka bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının kasasında veya dizüstü bilgisayar kullanıyorsan altında yazması lazım.
O Oluapjpj Kilopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 736 Makaleler 3 20 Şubat 2019 #4 Silinen üye dedi: Bilgisayarının kasasında veya dizüstü bilgisayar kullanıyorsan altında yazması lazım. Genişletmek için tıkla... O yırtıldı maalesef. yok gibin bisi dedi: BIOS'a Gömülü Windows Ürün Anahtarını Bulun - Technopat Buyur. Edit: Adblock açıkken linke girilmiyor. Adblock varsa kapat. Genişletmek için tıkla... Denerim.
Silinen üye dedi: Bilgisayarının kasasında veya dizüstü bilgisayar kullanıyorsan altında yazması lazım. Genişletmek için tıkla... O yırtıldı maalesef. yok gibin bisi dedi: BIOS'a Gömülü Windows Ürün Anahtarını Bulun - Technopat Buyur. Edit: Adblock açıkken linke girilmiyor. Adblock varsa kapat. Genişletmek için tıkla... Denerim.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 20 Şubat 2019 #5 Sistemin Windows 7 olduğu için BIOS'a gömülü olmaz.
B Berkoguzturk Decapat Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 45 16 Mart 2019 #6 Sistemin 2 yılı geçkin ise Casper Müşteri Hizmetleri ile görüşüp ürünün seri numarasını paylaştığında seri numarasına ait key i paylaşabilirler . Denemende fayda var.
Sistemin 2 yılı geçkin ise Casper Müşteri Hizmetleri ile görüşüp ürünün seri numarasını paylaştığında seri numarasına ait key i paylaşabilirler . Denemende fayda var.