Windows 7 Keyi ile Windows 10 Etkinleştirme

Bios'a gömülü derken yanlış telafuz etmişim. Yani PC üretici firma bilgisi anakart Bios'unun içinde bir bölüm olarak var (oem sertifikası vs.) etkinleştirme yaparken bu bölüm kontrol edilerek yapılıyor bildiğim, OEM lisanslar için diyorum bunu. Bu Bios'ları daha önce kendim modifiye ettğimden beri böyle bilirim.

@Silinen üye Biraz saçma olmaz mı? Home lisansı alan adam rahatça Pro kurabiliyor. O zaman Pro lisansları neden satılıyor?

Home lisansı olan Pro kuruyor demedim.
Home da Pro da aynı ISO ile kuruluyor, senin girdiğin key Windows 7 Home Premium keyi ise Windows 10 Home kuruluyor, anlatabildim mi?

@dj.sms Yani, kısaca çalışan ve kullanılan bir bilgisayarın Win7 Pro lisansını başka bir bilgisayarda kullansam, lisansı aldığım bilgisayarda sıkıntı çıkar mı?

@Silinen üye Teşekkürler. Yanlış anlamışım özür dilerim.

Başka bilgisayara ait Windows 7 Home Premium keyin varsa ve bu key o bilgisayarda kullanılmıyorsa, Windows 10 kurarken o keyi kullanabilirsin diye düşünüyorum, en azından dene, birşey kaybetmezsin.
Rica ederim.

@dj.sms Yani, kısaca çalışan ve kullanılan bir bilgisayarın Win7 Pro lisansını başka bir bilgisayarda kullansam, lisansı aldığım bilgisayarda sıkıntı çıkar mı?

Kullanılan bir keyi kullanmak sorun olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…