Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 3 Ağustos 2015 #21 Microsoft'un ne zaman vereceği belli olmaz. Rezerve ettiysen Media Creation Tool ile yükseltme yapabilirsin, beklemene gerek yok.
Microsoft'un ne zaman vereceği belli olmaz. Rezerve ettiysen Media Creation Tool ile yükseltme yapabilirsin, beklemene gerek yok.
Ö Ömer Pazoğlu Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2015 #22 Daha önce indirmiştim. Fakat nereye indirildiğini bilmiyorum. İnternetim çok yavaş beklemek istemiyorum.
Daha önce indirmiştim. Fakat nereye indirildiğini bilmiyorum. İnternetim çok yavaş beklemek istemiyorum.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 3 Ağustos 2015 #23 Windows.BT ya da Windows.WS klasörüne indirir ama aracı kapatıp açsan bile yeniden indirmek zorundasın ne yazık ki.
Windows.BT ya da Windows.WS klasörüne indirir ama aracı kapatıp açsan bile yeniden indirmek zorundasın ne yazık ki.