Windows 7 Keyinden İki Farklı Bilgisayara Windows 10 Kurulur mu?

48981

Kilopat
Merhabalar, bir sorum olacaktı bu konuyla ilgili. Babamların iş yerinde kullandığı bilgisayarda orijinal Windows 7 Home Basic 32 bit var. Ben o bilgisayarda yükseltmeyi seçersem kendi evimde kullandığım bilgisayara o keyi kullanarak Windows 10 kurabilir miyim ?

Evimdeki bilgisayara Windows 10'u kurarken iş yerindeki Windows 7'yi silmek zorunda mıyım ?

Windows 7 32 bit olduğundan dolayı Windows 10'u da 32 bit olarak mı kullanmak zorundayım yoksa 64bit kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Silmek zorunda değilsiniz Windows 7'yi. Windows galiba 10'a geçişleri hızlandırmak için bu tür şeylere göz yumuyor. Ben çevremdeki kaçak Windows 7'li bilgisayarları yükselttiğim halde Windows sınırsız lisans verdi. Yani siz iş yerindeki bilgisayarı yükseltin. Kendi bilgisayarınızı da keyi değiştirmeden kaçak keyle yükseltin. Windows onu orjinal yapacaktır. 32 bit, 64 bit mevzusunu bilmiyorum ama Windows 10 indirme aracıyla indirip yükseltirseniz bit seçeneğini ayarlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…